[]

Balığa çıkarken

Sevgili duyurumun istavritleri,kılıç balıkları;

Yarın 2 kişi balığa çıkıyoruz. Oltamız, yemimiz, kovamız var.

Başka ne almak gerekir yanımıza?
İlk balık avına çıkışım ayıptır söylemesi, heycanlıyım, :)

Aklıma gelenler:
Kalın mont kapüşonlu- Hazır
Yağmurluk-her ihtimale karşı- Hazır
Müzik - Hazır
Atıştırmalık fındık fıstık- Yarın alınacak

edit: Öğleden sonra gibi Kalamış'tan tekne ile çıkıyoruz.

 
alkol
ekmek
fener
denizde olacağınızı bilen en az 2 kişi
sahil güvenlik telefonu
yedek iğne kurşun
havlu ve yedek kıyafet (her ihtimale karşı)
rulo havlu peçete
  • erty_ksk  (27.10.13 00:59:28) 
Su


  • foma  (27.10.13 01:07:29) 
Normalde sabahın köründe gidilir balığa. Siz nerede ve saat kaçta gideceksiniz bunları bilmiyoruz, denize kayıkla mı açılacaksınız, gölde mi tutacaksınız, ırmak kenarında mı, iskele - köprü - kıyı gibi bir yerden mi olta atacaksınız bunları bilmiyoruz, listeniz bunlara göre de değişkenlik gösterebilir.

Kayık - tekne ihtimalini elersek, katlanabilir tabure/sandalye türü bir şey alın. relax biriyseniz taşa filan oturursunuz artık, onu bilemeyiz.

Tuttuğunuz yerde balıkları pişirip yiyecekseniz temizlemek ve pişirmek için gerekli şeyleri de alırsınız.

Listenizde içme suyu yok galiba.

Bir de ellerinizi temizlemek için ıslak mendil türü birşeyler de alsanız fena olmaz.
  • cymbelina  (27.10.13 01:12:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.