[]

Hazır Kartlarda Mesaj Atılamaması - hafıza sorunu

Saygıdeğer Romalılar,
Şöyle bir iddaa ile karşı karşıyayım;
Hazırkartlar ilk çıktığında sms atılamıyordu sonradan eklendi o hazırkartlılara deniyor.

böyle bir şey hatırlıyor musunuz? bana saçma geldi bi hafızalarınızı zorlarsanız sevinirim.

 
yok öyle bir şey.


  • nutella var dediler geldik  (27.10.13 00:53:44) 
Sadece sms cok pahaliydi 20 kontor aliyoduk bi sms 2 kontordu 10 sms atinca kontor bitiyodu


  • matilda  (27.10.13 01:08:08) 
Aynen vardı böyle bir şey. Çok iyi hatırlıyorum çünkü lisedeyken annemin telefonunu kullanmak istiyordum o da mesaj bile atılmıyor bunla konuşmak zaten pahalı işine yaramaz diyordu. Sonra Turkcell reklamlarla falan büyük bir olay gibi duyurdu, artık hazırkartlılar da mesaj atabilir diye. Böylece ben de on kiloluk Alcatel One Touch Easy'yi kapmıştım. Telsim birkaç ay beklemişti sanırım. Şimdi ne tuhaf geliyor.


  • take this sinking boat  (27.10.13 07:52:57) 
Ericsson 337 ulkemize gelen ilk ericsson'du ve sms ozelligi yoktu. Sevis numarasini simdi hatirlayamadigim bir numarayi arayip sms gondermek istedigimiz numarayi ve metni veriyorduk onlar bizim adimiz yolluyordu sms'i. Hazir kart konusu da dogru. Ilk donemlerinde sms yoktu, sonradan getirdiler sms gonderebilmeyi.


  • hadi hadi  (27.10.13 08:40:01) 
bana 31 aralik 1999 gunu alinmisti telefon. 13 yasindaydim. telefon da ericsson a1018 idi. yaninda da 535 7xx ile baslayan telefon numarasi. kampanyayi okan bayulgenli reklamlarla duyurmuslardi. telefon + hat 90 milyon liraydi.

hala daha ayni hatti kullanirim.

o zamanlar turkcell hazirkartla mesaj atilamazdi. sonra sonra 2 kontore bir sms atma mevzusu geldi. 100 kontore anca 10 dakika konusulurdu ayrica. bunlari hafizami zorlayarak yazmiyorum, cok eminim.
  • osuruklu  (27.10.13 09:41:11 ~ 17:36:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.