[]

Eskişehir'i Bilenler

Merhabalar;
İki kişi Eskişehir hızlı treni açıldıktan sonra günü birlik İstanbul'dan sabah erken çıkıp akşam üstü dönecek şekilde bir gezi yapacağız.
Zamanımız az olduğu için verimli kullanmak istiyoruz. Ve daha önce Eskişehir'de hiç bulunmadım.
İlkokul çocuğuna anlatır gibi bu Hızlı Tren'den nerede ineceğiz? Sonra ne yapacağız? Hangi yol haritasını izleyip daha az zaman harcarız? Nereleri özellikle gezelim?
Özellikle gezilmek istenen yerler: Şazova, Porsuk Çayı,Odunpazarı evleri
Şimdide teşekkürler

 
hızlı trende eskişehir garında ineceksiniz. gar zaten merkezde. sonra los amigosta(barlar sokağında bir mekan kahvaltı veya doyuran kahvaltı salonunda kahvaltı yapabilirsiniz. los amigos gara yürüyerek 5 10 dk. doyuran da 15 20 dk. eskişehire gelenler için fiks porsuk kenarı, odunpazar evleri, şelale park, sazova gezilidir dediğiniz gibi. porsuk zaten ineceğiniz gara 5 dakika. şelale park odunpazarı kentparka tramvayla gidersiniz. sazova ve şelale parka da otobüsle gidebilirsiniz. akşam da barlar sokağı fikstir. eğer pazar günü gelir ve pazar gecesi de kalmaya karar verirseniz cafe del mundo da quiz nighta katılın.

bu arada hızlı tren ne zaman açılacak ki?
  • tuborg yesili  (26.10.13 22:01:50 ~ 22:02:31) 
istanbul eskişehir arasındaki hızlı tren seferlere başlamadı. deneme seferleri bile yapılmıyor.
günü birlik gitmek yerine bir gece konaklamalı bir gezi düzenleyiniz. daha rahat olur.

  • naturelist  (26.10.13 22:50:21) 
günübirlik de yetmez bana göre.
ha buraya da gidebilirsiniz.

gidilecekmekanlar.blogspot.com
  • beter olun  (26.10.13 22:56:28) 
Gunubirlik cok net sekilde yeter eger yer-yon duygunuz gelismisse aradiginiz yeri zaman kaybetmeden bulabilicekseniz. Ama hizli trenin acilmasina en az 6 ay var bana sorarsan. O zamana kadar da cok fazla sey degisir ss'te. en yeni bilgiyi almani tavsiye ederim o zaman gelince.


  • kegums  (27.10.13 02:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.