[]

Bir şey hatırlamam lazım

ya benim ezber bildiğim bir kullanıcı numaran vardı. şuan unutmuş durumdayım, maile de erişemiyorum kullanıcı htırlama yapamıyorum.

18760 falan böle bişidi ama hatırlayamıyorum bir türlü.
yok mu pratik hafıza getirtici yöntemler. bi saattir karanlığa bakıyorum, çok yaklaştım sonuca ama yok, gelmiyor. :((

 
yazdığın zamanlara git, psikanalizde filan genelde o işi yaptığın zamanı anısıyla aklına getirtip, gizli unuttuğun şeyleri hatırlatıyorlar. pc başındasın, takıldın takıldın, o siteye girdin, k.adını yazdın sonra???


  • fallopian  (26.10.13 21:45:28) 
fallopian'ın dediği gibi ben böyle durumlarda o an yaptığım diğer şeyleri sırasıyla hatırlamaya çalışıyorum hatırlayabildiklerimi kronolojik sıraya sokmaya çalışıp boşlukları doldurmaya çalışıyorum sonra dank diye asıl hatırlamak istediğim şey de geliyor aklıma. yani hatırlamak istediğin şeye odaklanma. öncesinde ve sonrasındaki şeylere odaklan. arası doluyor sonra.

tabi her zaman işe yarıyor diye bir şey yok ama işe yaradığı oluyor.
  • cthulhu  (26.10.13 21:50:53) 
neden unuttuğunu düşün, o şifre sana unutmak istediğin bir şeyi hatırlatıyor olabilir. ben demiyorum, freud diyor. neden unutmuş olabileceğini bulursan hatırlayabilirsin.


  • uepuey  (26.10.13 21:51:12) 
geliyor ya, o kullanıcı numarasına baktığım defteri hatırlıyorum.
7 var 1 0 ve 8 var muhtemelen ardı ardına. 6 var sanki.

6 haneli olacak. bir türlü çözemiyorum. ulen delirecem bea.
  • kamera motor  (26.10.13 21:51:14) 
o kullanıcıya girip çalışmak zorunda kalmak istemiyor olabilirim, o yüzden unutturdum gibi kendime. ama hatırlamalıyım lan sikerim bilinçaltı gibi şimdi


  • kamera motor  (26.10.13 21:52:14) 
daha önce num padde nasıl tuşladığımı hatırlamaya çalışıyorum oooooooooof


  • kamera motor  (26.10.13 21:52:49) 
ha bir de şu var. sen bu şifreyi hiç dilinle telaffuz ettin mi, hani tekerleme gibi. benim 10 küsür haneli ttnet şifrem var üşengeçlikten değiştiremedim büyük küçük harf, rakam her bok var afedersin. ama sesli söyleyince çıkıyor, maşşallah diyin :p


  • fallopian  (26.10.13 21:53:26) 
budum kullanıcıyı. dünyanın en kötü hafızasına sahibim, 8 dışında hiçbir rakam tutmadı.


  • kamera motor  (26.10.13 22:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.