[]

ccc zirve ccc

çok fazla inciciye maruz kaldım başlık o yüzden.. öğlen 3ten bu saate kadar beraberdik, kızılay'a kan bağışı zirvesi yapmışlar, bana da incici bir arkadaşım söyledi, kendi kendime ekşiyi temsil ettim orda, kan ver dediler gittik anlayacağınız :)))

sorum: burdakiler, neden boş duruyoruz?? zirve yapalım kızlı erkekli, hadi panpalar


 
wide gittikten sonra pek kimse zirve organizasyonu yapmadi


  • charlotte blanc  (26.10.13 21:12:57) 
antalya için burada duyuru açmıştım, millet böbrek.avi dedi. bugün mesela aydındaydı bu kan zirvesi, baya bi eleman kan verdi, daha azıyla bir yerlerde oturduk filan. hem işe yarar bir şey yapıp hem tanış olundu, dış kapının dış mandalıydım gayet de güzeldi. neden olmasın ki tek bir adama mı bağlı bu işler


  • fallopian  (26.10.13 21:16:21) 
Ben gelirim gülürüz


  • durbikonusucaz  (26.10.13 21:33:48) 
@durbikonuscaz hangi şehir, gülürüz tabi be :)
@straight gigolo toplanalım bıdı bıdı diyenler genelde istanbul dostum, bize ulaşmayan zirveyi napalım. o yüzden kendi zirvemizi kendimiz yapalım diyorum il il, bir kısrak başı gibi güzel anadolumda :)

  • fallopian  (26.10.13 21:42:58) 
kısrak başı olmaz benle. istanbul benim şehir


  • durbikonusucaz  (27.10.13 00:24:31) 
İncide kolpa adam çok olduğu gibi adamın dibi olanlar da azımsanmayacak kadar çok. Çeşit çeşit ve işe yarar/faydalı zirveleri oluyor, mesela bayramın ikinci günü İzmir'de huzurevi ziyareti vardı 10 kişi kadar toplanıp gittik. Bu yıl üçüncüsünü yapmışlar ve sözleştik 5 Ekim 2014 Pazar günü olağanüstü birşey çıkmazsa yine buluşup gideceğiz :)

Buradaki duyuruya denk gelmedim, aynı şehirde olan bir etkinlik olursa ve erteleyemeyeceğim bir işim olmazsa katılırım size..
  • EkimBebesi  (27.10.13 03:19:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.