[]

Sizi önemsemeyen arkadaş

Benim var böyle bir arkadaşım. Gönlümde yeri çok ayrıdır, fizana çağırsa şöyle bir düşünürüm. ama ben metroda 3 öteye çağırsam gelir mi bilmiyorum. Sanırım kendisine çok fazla kredi verdiğim oluyor, buluşucaksak gelmeyebiliyor, bahanesi çok rahat bir şekilde unuttum olabiliyor. napalım bu arkadaşa? görüşmeyi kesmeli mi?

söylemeyi unuttum:bu ay içerisinde 4 kere falan ekildim. ekildim derken spontane etkinlikler değil, oturduk konuştuk anlaştık ve ekildim.


 
insanları önemsendiğiniz ölçüde önemseyin. hep bu felsefeyi uyguladım. kazandım mı bilmiyorum ama içim rahat.


  • sylvester standalone  (26.10.13 20:22:58) 
ikinci defadan sonra silmen lazımdı zaten.


  • eyyor  (26.10.13 20:24:41) 
hoop hadi siliyorum seni olmuyor maalesef. bende de var böyle bitane.

arana mesafe koycaksın yavaş yavaş.
değer gördüğün kadar değer ver
  • kedidir o kedi  (26.10.13 20:27:37) 
başlığı görünce direk arkadaşı savunmaya gelmiştim ama bu kadar da olmaz dedirten hareketler..


  • calzoncillos  (26.10.13 20:28:05) 
benim 15 yıllık arkadaşım vardı. aynı seninkisi gibiydi. 15 yıl boyunca çektim. bir değişiklik olmadı kabahtli ben oldum yine. en sonunda çat diye bitirdim ilişkimi. sevgilinden ayrılır gibi zor oluyor ama oluyor bir şekilde. şimdi özlüyorum onu, seviyorum hala ama kafam rahat. hayatımdayken çok yıprattı beni çünkü.


  • biyik  (26.10.13 20:32:12) 
onsuz planlar yap. ortam değiştir. sadece çağırdığında görüşürsün. değerini öyle anlar.


  • hepiniz oleceksiniz  (26.10.13 20:49:09 ~ 20:55:58) 
Aramayı sormayı, görüşme talebinde bulunmayı kesmelisin bence. Değer veriyor olabilirsin ama belli ki o çok umursamıyor seni. Ya da çok yakın gördüğü için bunlara takılmayacağını düşünüyor ama sen haklısın. Ayıp bence de. Yavaş yavaş mesafe koy.


  • april12th  (26.10.13 21:18:02) 
arkadaşın belli ki sorumluluk sahibi biri değil. tepki vermenin, kızmanın anlamı olmayacak. zamanını sözünü tutan, sana değer veren arkadaşlarınla geçirmeye başla.


  • zihuatanejo  (26.10.13 21:39:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.