[]

konuşmadığım birisine çıkma teklifi

selam yazarlar. uzun zamandır yalnızım... acil sevmeye ve sevilmeye ihtiyacım var. :) sınıfta bir kız var bu sene gördüm sevimli birisi. arada bakışıyoruz sanırım benim ondan hoşlandığımı düşünüyor ama bir kelime bile konuşmadık şimdiye kadar. ben utangaç ve fazla konuşmayan birisiyim. birbirimizi hiç tanımıyor olmamıza rağmen çıkma teklifi etmek için yapmam gerekenler nelerdir? birden edilir mi?




 
edilmez.


  • trikotilomanyak  (26.10.13 18:46:42) 
Cikma teklifi nedir yahu.. ortaokuldan sonra kalmadi onlar. Seviyorum seni dersin ya da gel takilalim surada dersin seviyorum dediginde bende seni diyene kadar tanimasini saglarsin.


  • miucee  (26.10.13 18:49:45) 
önce bir muhabbet kur. kahve falan için birlikte bir şeyler yapın bir süre. birbirinizi biraz tanıyınca hoşlandığını söylersin.


  • biyik  (26.10.13 18:54:53) 
cikma lafini agziniza bile almayin. gidip mal gibi, ben senden hoslaniyorum filan da demeyin.

meraba naaber, x hocasi da amma sirin/zeki/hoduk/...v.s. di mi? sen seviyo musun bu dersi? en cok sevdigin hoca kim? filan diye girin mevzua...

once bir iletisimi baslatin yani.

sonra durumun gidisatina gore, yaa ne diycem, bu hafta sonu biseyler yapalim mi noktasina dogru ilerleyin... bu baslangic ve ilerleme, tabii ki ayni gun olmasin.

acilen sevmek ve sevilmekten kastiniz sevismek degilse, bu surecin kendisinden zevk almaya odaklanin. yani onunla beraber gecireceginiz zamandan ve beraber yapacaklarinizdan...

acilen sevismem lazim'i kastediyosaniz, sansiniz biraz daha azaliyor. o sevimli kiz urkebilir bu yaklasimdan ve acelecilikten...
  • compadrito  (26.10.13 19:10:13 ~ 19:10:58) 
git fotokopi iste bir şey iste not iste sonra olmadı böyle bir kahve ısmalıyım de. zamanında tembel ayağı yapar not isterdim sırf muhabbetine çok işe yaradı:D.


  • monkey  (26.10.13 19:29:07) 
Acilinden sosyallesmeyi ogren


  • cecilia  (26.10.13 19:42:56) 
önce bi kızla tanış, bi iki sohbet et. sonra da kahve falan içmeyi teklif et, gelirse bakarsın duruma göre. öyle çat diye çok itici.


  • april12th  (26.10.13 20:26:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.