[]

Ben de özledim izleyeyim mi?

leyla ile mecnun'u yakın zamanda izlemeye başladım ve henüz 20'li bölümlerin başındayım. anladığım kadarıyla "ben de özledim"de l&m'nin finali falan anlatılmış. benim finale gelmeme bir iki ay var en az. ne yapsam, sabredip izlemesem mi, yoksa bir şey kaybetmezsin finali bilince, izle diziyi mi dersiniz?




 
(bkz: #37873661)


  • cthulhu  (26.10.13 04:44:21) 
ağır spoiler'dan sonrasını okumadım... haliyle aynı kararsızlıkta bekliyorum:/


  • qwertyali  (26.10.13 04:50:48) 
izleme bence. sonunu izleyince tadı kalmaz.


  • sutlu nescafe  (26.10.13 10:55:46) 
izleme bence tüm tadı kaçar. final bomba ama haberin olsun


  • livaneli kadir  (26.10.13 11:34:51) 
dayanamam ki. zaten az çok bir şeyler duydum, gördüm sağda solda final hakkında. izleyeceğim artık.


  • qwertyali  (26.10.13 11:38:35) 
Spoyler'dan kaçabileceğini sanmıyorum. Her canlı spoylırı tadacaktır. İzle de kurtul. Ama bu sefer de izlemediğin bölümler anlamını yitircek.


  • otonom  (26.10.13 12:08:19 ~ 12:09:03) 
izledim, kurtuldum:) bence sorun değil, sonunu bilsem de leyla ile mecnun'un 20'lerden sonraki bölümlerini izlemek keyif verecek yine de...


  • qwertyali  (26.10.13 14:23:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.