[]

Ben de özledim (cidden sevdiniz mi şimdi bunu?)

ya merak ettim gerçekten. inanılmaz müthiş olağanüstü bir işmiş gibi girilmedik entry kalmamış.

ben de leyla ile mecnunu çok takip etmesem de hatrı sayılır şekilde bilirim. açtım yeni diziyi kaçırmayalım dedim.

bu ne amk?
ciddi soruyorum ya ne bu? dizi mi, belgesel mi? komikli diyalog mu kasmaya çalışmışlar yoksa çok duygusallı olmaya mı?

hayır şu üstte saydıklarımın hiçbiri olmamış. kamera açıları, sanat yönetimi, teknik her şeyiyle bok gibi lan bu. neyine bu kadar über müthiş diyorsunuz?

sağa sola 2-3 gönderme çakıyor diye mi bütün hayranlığınız.
cidden sinirlendim lan şuan uyucam ben.

edit: arada bi de 80'Li yıllardaki ferdi tayfur filmleri stayla albüm tanıtımı müzikler giriyorlar vs. hll kardeş süpermiş.

en bittiğim sahne de, işler güçler çakması dizi yapıp işler güçler çakması olduklarına dair gönderme yaptıklarında işler güçler çakması olmayacaklarını düşünerek girdikleri "ağbi göndermee" sahnesiydi. hll krdş

 
İşin içinde samimiyet olduğuna inanıyorum bence bu kimya tutturuyor her şeyi.

Bi Leyla ile Mecnun olmayabilir ama samimiyeti hissedince insan aptal yerine konmadığını düşününce daha huzurlu oluyor sanırım.
  • c0sh_kun  (26.10.13 00:43:29) 
Calm down bro. Dediklerinde haklısın da milletin götünü niye tekmeliyorsun? Biz ne yaptık?

Dur hele, soluklan. Daha ilk bölüm bu. Hayatında hiç bir Leyla ile Mecnun bölümünün tamamını izleyememiş(belki de izledim 1-2, hatırlayamadım) biri olarak yine de erken bunları söylemek için. Mevzuyu tam olarak anlamasam da bazı sahneler duygulandırdı açıkcası. Çok sevenlerini nasıl etkilemiştir acaba.

Bir de en son Ali Atay'ın havuz başında söylediği ŞARKI NEYDİ? Bi tekrar dinliyeyim bence ben onu.
  • otonom  (26.10.13 00:44:03 ~ 00:47:40) 
ben zaten samimiyetlerine inanmıyorum asıl sıkıntı o.

bildiğin herifler "amk senaryosuz falan atlayalım işte, bu kadro tutar. araya doğaçlama geyiklerimizi falan attırırız yürürüz" kafasında dizi yapmışlar. konuşmalardan, hareket ve tavırlardan anlaşılıyor zaten bu kasıntılık.

edit: ya bi de şimdi çıkıp leyla ile mecnunun finali anlatıldı diye sevmeyin şu diziyi. o finali ben de müthiş sevdim, ama o "leyla ile mecnun"un finali, bu diziyle bir bağlantısı falan yok.
  • kamera motor  (26.10.13 00:46:45 ~ 00:47:30) 
ilk bölümde dert her zaman karakterleri-dizinin olayını anlatmaktır, alt yapı oluşturmadan olaylara bodoslama giremezsin. ben de özledim'in ilk bölümündeyse olay daha komplike. hem lm'nin çekilemeyen finalini bir yere bağlıyorlar, hem lm'yi yeni diziye bağlıyorlar hem de yeni dizinin alt yapısını oluşturuyorlar. bu geçişi çok iyi yaptıklarını ben de düşünmüyorum ama kolay da değil. dizinin genel olarak iyiliğine-kötülüğüne karar vermek için yeterli de değil. birkaç bölüm sonra karar vermeli sanki.
ayrıca samimiyet neye göre? sonuçta bu güzel kafalardan çıkan bir iş, ama starda yayınlanacak kadar bir 'iş' işte. yapımcısından kameramanına herkes para kazanmak için, ekipten ve yapılan işten yine 'kendilerinin çalışma koşulları adına' memnun oldukları için devam ediyorlar. adamlar aşiret dizisinde egolar arasında çalışıp rezil senaryolarla uğraşacaklarına kendi kafalarındaki ekiple devam etmeyi tercih etmişler sonuçta, izleyiciye vefa borçlu oldukları için bu diziye başlamadılar yani. duygusal bakmaya gerek yok.

  • senzafine  (26.10.13 01:17:20) 
açıkçası ben çok sıkıldım ama sırf ekip uğruna sonuna kadar izledim. eğer aynı çizgide devam ederlerse izlemeyi düşünmüyorum.


  • Tam1Hi0n3  (26.10.13 03:53:15) 
bu leyla ile mecnun fanlarında gerçekten gereksiz bi korumacılık var. dizinin her şeyini beğenirsin tamam da diziyi eleştirenlere bile saldırıyorlar, çok ilginç :) dediklerinize ise tamamen katılıyorum, berbattı ilk bölüm.


  • sabenburak  (27.10.13 00:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.