[]

Acil UAE / Dubai vizesi almam lazım

Gerekirse Emirates ile uçabilirim, Skywards kartım var, visa priority tarzı bi servis varsa ekstra para verebilirim, yeter ki bana önümüzdeki 24 48 96 saat içerisinde bir uçuş / vize ayarlansın. Fikri olan var mı?

Normal prosedür 4-5 iş günü sürüyormuş, önümüzdeki pazartesiye kalıyorum ki çok feci.


 
Dubai de ikamet eden birisinin sana davet göndermesi gerekli 1 günde hallediyor öyle. Dubai de tanıdık nereden bulacağın sana kalmış


  • hasanli  (26.10.13 00:15:38) 
bunu veren bir konsolosluk ise, mazeretini kendilerine bildirerek (aciliyetin fecaatin gerekçelerini) bir dilekçe yazabilir ve vizede öncelik talep edebilirsin. emin ol bundan hiçbir zarar görmezsin. olma olasılığı da var.


  • fempusay  (26.10.13 00:24:13) 
Teşekkür ederim, iki fikir de gayet mantıklı eğer oluyorsa. Dubai'de tanıdık var, davet eden bir şirket zaten, o daveti kime iletiyorum peki? Emirates aracılığıyla alıyorsam vizeyi Emirates'e mi? Yoksa Konsolosluğa mı ileteyim?


  • roket adam  (26.10.13 00:29:13 ~ 00:29:27) 
Sen o Dubai deki tanıdık ile konuş deki bana turist vizesi davetiyesi gönderin sen onlara mail atıcaksın tanıdığa yani mailde şunlar olucak vesikalık resim ve pasaportunun bazı sayfaları bilgilerinin olduğu sayfaları scan edip mail at tanıdığa onlar senin adına dubai de konsolosluğa gidip davetiye işini hallediyorlar ve sana Mail atıyorlar mailde senin resmin ve bilgilerinin yer aldığı bir vize sayfası oluyor sende o mail in çıktısını alıyorsun ve Dubai havalimanında pasaportun ile beraber o kağıdı gösteriyorsun zaten o senin bir nevi turist vizen oluyor. Dubai polisi o belgeyi görünce bişey demiyor giriş damgasını basıyor pasaportuna hoşgeldin diye. Bu kadar


  • hasanli  (26.10.13 00:40:54 ~ 00:46:48) 
Aklınızda bulunsun, Emirates ile uçuyorsanız max. 48 saat içerisinde vize çıkartan bir online vize servisi var, genelde 12 saate falan geliyor Priority'i işaretleyip bi 20 dolares fazla vermeniz gerek sadece.


  • roket adam  (19.08.14 15:30:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.