[]

boğaziçi köprüsünü bisikletle geçeceğim

para cezası ne olur en fazla? para cezasından başka mahkeme falan olur mu?

kenarda, kulübenin oradan giden yan yoldan gideceğim.


 
polisler yok mu orda. yakalarlar herhalde uğraşırsınız.

ya da kovalarlarken düşer edersiniz Allah korusun.
  • atramentum  (25.10.13 23:36:50) 
çoğu zaman polisler o noktalara bakmıyor


  • thracian  (25.10.13 23:37:26) 
ben hergün köprüden geçiyorum 2 uçta da kontrol noktası var zaten. hadi onu geçtin kameralar her açıyı görüyor anında uyarırlar zaten. gereksiz aksiyon arama bence.


  • xenophobe  (25.10.13 23:40:46) 
ben zaten yakalanmamayı beklemiyorum, sadece cezası ne kadar olabilir, en kötü ihtimaller nedir onları düşünüyorum.

orayı bisikletle geçmeden yaşlanmak istemiyorum; achievement gibi bişey bu :)
  • thracian  (25.10.13 23:43:02) 
bisiklet dernekleri falan toplu geçiş düzenliyor, o şekilde yap bence. geçen ay vardı mesela toplu şekilde geçtiler. diğer türlü otoyolda bisiklet kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak vb. giydirirler. ceza tutarlarını tam bilmiyorum.


  • xenophobe  (25.10.13 23:46:23) 
  • liriamer  (25.10.13 23:54:03) 
gbtne bakarlar,bişe yoksa direk gönderirler.sen de girişte yakalanırsan salağa yatarsın biraz.hea dur derler durmaz basar gidersen,arkandan ateş bile etme ihtimalleri var.A.C.A.P.


  • ganyotçu  (26.10.13 01:08:55 ~ 01:09:28) 
geçen köprüde sırt çantasıyla bir turist köprüye yürüyerek girmeye çalışıyordu, poliste gayet normal şekilde anlatıyordu . Ancak "dur" ihtarına uymazsanız neler olur bilmiyorum.


  • sayinseyirciler  (26.10.13 11:58:19) 
geçtin mi?

bir de köprüye çıkmadan önce girişlerdeki kavşaklarda mutlaka polis bekliyor. onlar çevirir önce illaki sen köprüye varamadan.
  • andy kaufman 2  (23.11.13 15:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.