[]

Uyku / Kalp atışı / titreme

İlk kez dün gece yaşadığım bir olay; yüzümü kapatırım uyurken, göz bandı takamadığım ve kapkaranlık bir ortamda uyuyabildiğim için hep böyle yaparım.. Daldıktan kısa bir süre sonra birden uyandım ve sanki nefessiz kalmışım gibi, o an titrediğimi fark ettim, elim ayağım değil bütün vücudum tir tir titriyor, sonra kalbimin çok hızlı attığını ve bu yüzden titrediğimi fark ettim.. daha önce hiç bu kadar hızlı atmamıştı kalbim, kalp atışımdan koktum resmen sanki dışarı fırlayacak gibi.. Kendi kendimi sakinleştirmeye çalıştım nefes aldım vs. yavaş yavaş düzeldi, yüzümü örtmeye korktum hayatımda ilk kez yüzümü kapatmadan uykuya dalmışım.. Az önce dizi başlayana kadar uyuyayım dedim ama sanki yine olacakmış gibi korktum ve uyumaktan vazgeçtim ama er ya da geç uyuyacağım..

Bu bir kereye mahsus bir olaydır değil mi? Ben o kısa sürede bir rüya gördüm de ondan etkilendim diye düşünüyorum fakat sürekli olacak bir şeyse hemen doktora gideyim..

Var mı böyle bir sorun yaşayan.. Teşekkürler..

 
kullandigin ilac kahve cay yemek vsye bagli karabasan gibi birşey olmuş.

genelde.tekrar etmez. ederse de alisirsin problem olmaz
  • ceycey e  (25.10.13 23:04:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.