[]

dovme sorunsali

hacilar, bacilar

biri gogsume kartal digeri koluma bocek iki tane renksiz siyah beyaz dovme yaptircam. bu konuda isin ehli nerdedir, kac gun surer, tahmini ne kadar tutar?? bi yardim ediverin gari.


 
ben bir ara araştırmıştım ama sonra yaptırmadım. luba goldina diye arattır, görselleri de var. iyi diyorlar.


  • Sarix  (25.10.13 21:27:50) 
Ben kendi dövmemi geçen nisan ayında kadıköy'deki anatolia tattoo'da yaptırdım. Bizzat Erdoğan Çavdar yaptı ki kendisi ressam ve yaptığı işten çok memnun kaldım, dövmem sorunsuz ve beklediğimden güzel oldu. Süresi ve fiyatı boyutuna bağlı biraz, benimki toplam 45 dakikada bitti, eni ve boyu toplasan 6-7 cm bi şeydir. Dövmenin büyüklüğüne göre ortalama bir şey hesaplayabilirsin. Fiyatı 300 Tl idi, ama dediğim gibi bu da boyutla alakalı değişir. Makine açılışı 100 TL ama onu biliyorum. Çok sıcak çok güvenilir insanlar, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Çok araştırmıştım ben de yaptırmaya karar verdiğimde, adres bu. www.anatoliatattoo.com


  • amelie poulain  (25.10.13 22:26:14) 
şehir, ebat bilgileri paylaşırsanız yardımcı olurum.


  • ozzyninpambukgotu  (25.10.13 22:55:49) 
kadıköyde lithium tattoo'dan şaşma budakan tamer hem işini iyi yapar hem çok ilgilidir.


  • dinsiz adam  (25.10.13 23:41:40) 
Oneriler icin sagolun. sehir istanbul. Ebat olarak tam bilemiyorum. Iste biri sag kolumun ust tarafini kaplayacak digeri gogsumun sol tarafindan sol koluma uzanacak, digerine iki kat buyuk olur sanirim. Asaga yukari 1000 lira civari tutar diye dusunuyordum bende ama emin degilim.

oskun sakrenin cizimlerini begendim ama sadece ayda 10 gunluk istanbulda oluyormus galiba.
  • delnaja  (28.10.13 02:28:24) 
ikisi toplam 1000tl'den fazla tutar


  • dinsiz adam  (28.10.13 18:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.