[]

apartmanda gürültü

koşubandı zımbırtısından alan üst komşum(120 kg), üst katta çılgın atıyor. ben kulaklığımı takar sallamam da, annem çok sinirleniyor. az önce de gittim tartıştım. kadın saat daha 18.00 falan dedi. bağrınmaya başladı falan. gereksiz gergin insanlar böyle giderse sürekli tartışma olacak. polis veya hukuki bir göz korkutma yapabilir miyim? gürültü yönetmeliğine baktım da, saat 19.00'a kadar gürültü yapılabilir diyor. annemi dizginlesem problem değil de, kadın da haklı. sürekli evde günde 3-4 saat kafa şişiren bir ses sinir bozucu olabiliyor. ne yapayım sizce?




 
siz de misilleme olarak onun dinlendigi bir saatte tavana vurun gürültü yapın


  • partizan  (25.10.13 19:12:34) 
bak bir şey söyliyim. bunlar hep böyledir, ilk hevesle alınır. sonra 3-4 gün sonra evin demirbaşı gibi köşede durur.

hevesi kaçana kadar idare edin ya da çıkın saçını başını yolun.
  • doxanikee  (25.10.13 19:17:11) 
Bir hafta sonra hevesi kaçacak.


  • sen git ben geliyorum  (25.10.13 19:20:42) 
mayıs gibi başladı gürültü. ilk 3 ay sesimi çıkarmadım evde tek kalıyordum zaten. ama 2 aydır annem sürekli söyleniyor. bir haftalık heves gibi durmuyor malesef. yok mu iki binlerin dünyasında bunun hukuki bir çözümü? ihtar falan çekemiyor muyum?


  • guest9999  (25.10.13 19:25:20 ~ 19:25:31) 
büyük ihtimal ayakkabı ile koşmuyordur. ayakkabı ile koşması lazım yoksa çok ses çıkar.


  • lathspell  (25.10.13 19:47:16) 
Koşu bandının altına serilen matlar var. Hem gürültüyü engelliyor hem de koşanın eklemlerine yapılan baskıyı azaltıyor. Rica edin onlardan edinsin. İkimize de yarar deyin. 100 lira dolaylarında alınabiliyor.


  • onexey  (25.10.13 20:04:12) 
keşke başta sorsaydı size. o zaman sinirlenmezdiniz. biz öyle yapmıştık. ama dedikleri gibi zaten bi süre sonra sıkıldık.

bir de kendinizi onun yerinize koyun. kilo vermek istiyor kadın. müzik çalmıyor. eminim o da geriliyordur size ses gidiyor diye. öyle bi mat varsa cidden ondan almasını isteyin. hatta yarı parasını veririm ben olsam.
  • supergirl  (25.10.13 20:39:45 ~ 26.10.13 00:10:47) 
sorduklarina cevap olmayacak ama yine de anlatacagim.

3 senedir yasadigim evde ilk gunlerde aksamlari 6 gibi baslayan periyodik bir ses vardi. dummm çık dummm çık diye giden. bunun her yarım saniyede tekrarlandigini dusun. megersem yukaridaki kiz ip atliyormus evde.

girerken cikarken selamlastik, alt katlarinda yasadigimi anladi. bir gun kapi caldi. "ben evde kosu bandi kullanmak istiyorum, sizin de aksam 6 civarlarinda eve geldiginizi anladim az cok, en az kullandiginiz odaya denk gelen kisma koymak isterdim, siz geldiginizde coktan bitirmis olurum ama yine de sorayim dedim" dedi.

icimden "senin canini yerim la essek sipasi" dedim, camasir kuruttugum odayi gosterdim, burasi benim icin cok uygun hocam diye.

3 hafta falan kullandi, bir daha da sesi cikmadi kizin.
  • osuruklu  (25.10.13 21:46:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.