[]

Kadıköyde komşunun bahçesinde kitli kalan köpek

İçin kadıköyde nereye aramam lazım ki gelip alsınlar?hayvan 10gündür bahçede.bi de alırka mı,haneye tecaviz vs olur mu?bilin yönlendirsin kurtaralım coniyi

Thanks


 
bakılmadığına emin misin? gidip bi kapılarını çalsan önce?


  • innerbliss  (25.10.13 14:50:36) 
Eminim bakılmadığına,arife gününden beri öyle.yalnız avlunun bahçesinde bu ya apartman öteki sokağa bakıyor.önden hangi bina çözememki ben :/acaba evdede biri vardı da ona da bi şey mi oldu.polisimi aramalıyım?


  • gadlemler  (25.10.13 14:53:57) 
belediyenin veteriner müdürlüğünü arayın


  • sirena  (25.10.13 14:54:24) 
bi taraftan da yiyecek bişeyler atsanız bahçeye? hayvancağız günlerdir aç susuz bekliyorsa yazık..
bak telefonunu buldum sana
KADIKÖY VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRÜ
Ali İhsan METE (0216) 542 50 86
arayınca durumu biraz abart ki kaale alsınlar, hayvan aç susuz kaplı ağlıyor falan de.
  • innerbliss  (25.10.13 15:03:47 ~ 15:04:31) 
az önce su ve mama verdim,hayvan nasıl yiyiyo şuan anlatamam.verdiğiniz numaraya aradım açmıyorlar.polisi arıcam.belki ev sahibine de bişeyler oldu,düşünsnize korkunç.


  • gadlemler  (25.10.13 15:05:43) 
evet iyi fikir, hayvana bakalım derken insanı ihmal etmek olmaz. inşallah bişey olmamıştır. ama birşey olmadıysa da hayvanı öyle bırakıp gittilerse söyleyecek bişey bulamıyorum.


  • innerbliss  (25.10.13 15:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.