[]

Diş teli özelde mi yoksa ssk da mı takılsın?

göztepedeki ssk ya gittim tel taktırmak istediğimi söyledim.marmaraya yada çapaya gitmem gerektiğini söylediler.21 yaşındayım 18 yaşından küçük olsam bir indirim oluyormuş ssk da ama kaçırmışım yani.
sizce özelde mi skk da mı yaptırayım?
düzgün bir şey olsun da istiyorum.itici çirkin bir şey takmak istemiyorum ağzımda 2 sene.
bir de taksit yaptırabilir miyim?

 
diş teli surekli kontrol istiyor, en az 2000den açıyor özeller kapıyo oda metal olanı.. ilgilenme konusunda bi fikrim yok ama devlet karşılamıyordu en son diş telini, arasında çok bi fiyat farkı oluşturmayacaksa özel diyorum.. uzun bi süreç yakın takip ilgi lazım bence.


  • eja  (25.10.13 11:13:58) 
devlet teli karşılamıyor ama bildiğim kadarıyla muayene ücreti, telin takılma işlemi vs gibi geri kalan şeylere para vermiyorsun, bana hep üniversite hastanelerinde yaptır dediler, yaptıramadım hala ama dişçilerin önerdiği bu.


  • m7rv7  (25.10.13 11:41:00) 
ssk fiyatlarını bilemiyorum. eja fiyat konusunda hem doğru hem de iyimser söylemiş. dişlerinizin durumuna ve kullanılacak braket türüne göre ( porselen, normal ya da arkaya takılanlardan ) fiyat değişir. taksit elbet olur. her ay kontrole gideceğiniz için aydan aya tedavi bitene kadar verebilirsiniz.


  • eli eli lema sevaktani  (25.10.13 11:44:27) 
teli ozelde taktirsam ama muayenelere ssk ya gitsem olur mu?


  • çılgındünya  (26.10.13 00:59:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.