[]

güzel sanatlar fakültesi

cehaletimi bağışlayın öncelikle.

efem bu fakültenin bütün bölümleri öğrencilerini yetenek sınavı ile mi alıyor? grafik tasarım, fotoğraf gibi bölümlere öss'den direk atanamıyor muyuz? neyin nesi bu yetenek sınavı. düz adam sami'nin yakın arkadaşı ben girebilir miyim bu bölümlere?


 
öss'den belirli bir puanı aldıktan sonra bu yetenek sınavlarına giriş hakkına kavuşuyorsunuz. düz adam sami olsanız bile bu sınavların kursları var. hatta kurslar hangi üniversiteyi istediğinize göre bile farklı oluyor.


  • geven kafa  (25.10.13 02:51:51) 
ben iki senelik uniden dgs ile guzel sanatlara dgs sinavi ile gectim, yetenek sinavi olmadan


  • kreider  (25.10.13 04:02:48) 
Öss de fazla kasmana gerek yok, önemli olan yetenek sınavı gireceğin üniversitenin de kendine has çizgileri karalamaları vardır, 1 yıl kasarsın kara kalemi, bol bol pratik yapmanı tavsiye ederim, sınav senin için prosedür olur.
Hangi üniversite ve hangi bölüme gireceğine karar ver bence önce sonra bir kursa yazılıp olaya başla..

  • redeath  (25.10.13 07:58:38) 
yetenek sınavına mutlaka giriliyor ve çok da zor.resim kursuna gidiyorum orada güzel sanatlara hazırlanan arkadaşlar var ve çok ciddi eğitim alıyorlar.


  • rock n roll  (25.10.13 10:24:02) 
iç mimarlık, sinema tv gibi bazı bölümler yetenek sınavı olmadan alıyor. atanma değil ama yerleştirme onun adı.


  • snowman  (25.10.13 16:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.