[]

Doctor Who Bölümler

Diziyi izlemeye daha başlamamış diziye yabancı biri için alıştırma açısından ısıtma pişirme açısından tavsiye edeceğiniz mutlaka izle diyeceğiniz size göre en iyi bölüm ya da bölümler hangileridir?




 
5.sezon 10.bölüm vincent and the doctor
7.sezon 0.bolum the doctor the widow and the wardrobe
2.sezon 9.bolum the satan pit
4.sezon 3.bolum the planet of the ood
  • akare  (24.10.13 23:51:03) 
bu diziye güzel bölüm bakış açısıyla başlarsan devamı gelmez. zamanında sevdiğim bazı dostlarıma yaptım bunu ama olmadı. bölümleri sevdiler fakat daha osnrasına bir bağlılık oluşmadı. seinfeld için hiçbirşey hakkında herşey denir. doctor who da hiçbirşey değil ama herşey. neyse kısacası bu diziye " güzel bölüm " yaklaşımı yerine, " güzel masal/hikaye " şeklinde başlamalısın.


  • ete summer  (24.10.13 23:54:48) 
kesinlikle 3. sezon 10. bölüm. böyle bir senaryo olamaz.

ama bence diziyi dizi yapan ilk iki sezon.
  • theseachange  (24.10.13 23:58:09 ~ 23:58:34) 
ete summer +1

Baştan başla izlemeye. Güzel bölüm diye vereceğimiz bölümleri anlamayabilirsin çünkü kaçırdığın yerler yüzünden. bir sürü bölümü çok güzel, ben defalarca izlerim ama bir önceki bölümlerde kaçırdığın bi olay yüzünden anlamazsın, anlamadığının da farkında olmaz bölüm aslında öyle sanarsın, saçma gelir. sonra o konu ile ilgili olan bölümü izleyince anlarsın, ilginçlikleri kaçırırsın. Doctor, companianına bir şey söyler neden öyle dediğini anlamazsın. Lütfen en baştan izle, sırayla. Özel bölümleri de kaçırma, onları da izle. Sırayla doktorları yadırga ve sonra alış güzelliği orda :)
  • april12th  (25.10.13 00:11:00 ~ 00:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.