[]

arzum çay makinası/ morhipo

www.morhipo.com

linkten görebilecek misiniz bilmiyorum ama morhipo'da günün indirimiymiş bu hakkaten de diğer sitelere göre fiyatı uygun. acaba diyorum alsam mı annemlere? yani öyle çok ihtiyaç değil de uygun geldi indirimi. ama iyi midir ya da bu fiyata daha iyisi var mıdır? siz olsanız alır mısınız?


 
ihtiyaç olmayan bir şeyi sırf indirimde diye almamak gerek. şahsen bedava bile olsa ihtiyacım olmayan şeyi almam.


  • naksidil  (24.10.13 20:34:08 ~ 20:34:19) 
Ben de sırf indirimde diye almamak taraftarıyım. Muadil ürünlerin fiyatlarına bakmak lazım. Belki de o aletin ederi zaten o fiyattır veya 100 lira dolaylarıdır. Çok da büyük indirim yoktur.


  • onexey  (24.10.13 20:42:49) 
ihtiyaç değil derken elzem bi şey değil ama sevinir yani annem istiyor böyle bi şeyler. asıl merak ettiğim makine aslında?


  • damla cikolata  (24.10.13 20:44:07) 
bizim evde ısısını ayarlayabildiğin ketıllardan var (çay makinesi ya da ne bilim 2 parçalı işte). annemler senelerce bu senin linkteki gibi şeyler kullandılar, ama onlarda bi yerden sonra su soğuyor, bundaysa istediğin sıcaklıkta kalıyor

ne arçelikler bekolardan sonra alınan şey şu:
mcdn01.gittigidiyor.net

annene hediye olarak dedin diye başka bir öneri olarak sunuyorum
  • la noix  (24.10.13 21:03:16) 
Benim evimde kullandığım çay makinesi. iki seneden fazla oldu, tık demedi, çok memnunum. Tipi de çok güzel, plastik çay makinelerinden daha havalı duruyor. Hem temizlik açısından da rahat. Ayrıca fiyatı da çok iyiymiş. O zaman bana hediye gelmişti ama daha pahalı olduğuna eminim. (189 olmasa bile 150 filandı galiba.)

Evde çay makinesi yoksa bence elzemdir. Hani "çaydanlık var, o yüzden çok lazım değil gibi" düşündüysen diye söylüyorum. Sürekli çaydanlığın altını açık unuttuğum için bizzat annemin emriyle alınmıştı bana, şimdi olmazsa olmaz bir şey.

(i love çay makinesi)
  • denizen  (24.10.13 21:05:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.