[]

İzmir'de mekan önerisi

Alsancak, Karşıyaka,Bornova. Tükendi resmen. Gidecek hiç güzel bir mekan bulamıyorum son zamanlarda bu yüzden hep evdeyim. İzmir'de gitmekten keyif aldığınız nereler var ki bilindik yerlerin dışında?




 
başka bir yer yok izmirde.


  • gorki  (24.10.13 18:19:39) 
kardeş izmire köy dediğimizde millet ağız burun kıvırıyor da.
izmirde gidecek başka yer yok üzgünüm. izmir, istanbul'un orta halli ilçelerinden fazlası değil. en azından kış ayları için.

  • kamera motor  (24.10.13 18:54:01) 
belki inciraltı, güzelbahçe tarafları ilgini cezbedebilir.


  • squarrel  (24.10.13 19:11:44) 
İlle kapalı mekan şart değil derseniz,
Bisikletlerinizi Sasalı'ya sürün,
Güzelbahçe'de balık yiyin,
Urla'da katmer yiyin, sahilde dolaşın,
Arabanız varsa yarımadanın güneyindeki bakir kıyılarda denize girin (bu yazın tabi),
Buca'da... Şaka şaka, oraya gitmeyin,
Bostanlı sahile gidin, kitap okuyun, piknik yapın, hatta ben utanmam derseniz mangal yakın,

Avrupa'dan İzmir'e gelenler "oha amma büyük burası" diyorlar da, megakent İstanbul'dan gelenlere beğendiremiyoruz nedense. Beğenmeyen çıkmasın İstanbul'dan, kuzeydeki ormanları kesip daha da büyütülecek zaten, çılgın kanal manzaralı mekanlarda otururlar artık.

Edit: İlk paragrafta değişik mekan önerileri isteyen arkadaşa birkaç yer tavsiye ettim, ikinci paragrafta da bir İzmir'i aşağılama eşiği olarak İstanbul ile mukayese edilmesine değindim. Cevabın hiçbir yerinde İstanbul şöyle kötüdür, İzmir ondan çok daha müthiştir diye bir anlatım göremedim, hele açık mekanları tokatlar geçer diye bir şeyi hiç göremedim. Bunu açıklamamıza gerek bile yoktu ya neyse.
  • bazilika  (24.10.13 20:07:43 ~ 22:42:32) 
@bazilika,

kardeşim sen anlamamışsın olayı belli ki. eğer iş kapalı mekan değilse, zaten istanbulla yarışamazsın. istanbul'un bir ilçesindeki "dolaşılacak yerleri" 2 günde dolaşamazsın, bütün istanbulu geçtim. hani sasalıya bisiklet sürün falan demişsin ya izmirde extra yapılacak etkinlik olarak.

neyse, söylediğim gibi. yapabilecek bir şey yok. izmirde hayat alsancak ve ev arasındadır, arada sırada da bostanlı ev arasındadır. (bostanlıya çok gidilmemesi gerekir, çünkü daha hızlı tükenir)
  • kamera motor  (24.10.13 21:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.