[]

Kedimi kaybettim.

Daha 1.5 yaşındaydı. FIP olabilir dediler. Evde bir yavrum kedim daha var tek gözü kör, artık bakasım, sevesim gelmiyor. ne yapmalıyım? sahiplendirmek istesem sahiplenen de çıkmaz.




 
çok üzüldüm.ama o da canlı işte,her canlı gibi ölecek,ölüm engellenebilecek bir şey değil maalesef.ağrıları,acısı varsa kurtuldu.hiç değilse artık bunları çekmiyor.diğer kedini de kimseye verme,kimse senden daha iyi bakamaz ve onu çok sev,sevgisiz bırakma.yavru kedilerin sevgiye daha çok ihtiyacı var bebek olduğu için.seni annesi gibi görüyodur.sakın verme ve çok çok sev.


  • rock n roll  (24.10.13 11:36:05) 
evdekine de test yaptır.
benim güzeller güzeli kedim öyle perişaan, paspal, güçsüüüz bi hale geldi ki :((( her gün tarardım, severdim, şimdi ancak kıtıklarını kesebiliyorum, eve bile alamıyorum, üstündeki tozu silkeliyorum, kemiklerinden tarak düzgün akmıyor, ellerimle siliyorum filan. durumunu çok iyi anlıyorum, ama hayat bu, kimi yerde coşuyor, kimi yerde de sönüyor, hepsine saygı duymak gerek. belli duyguları bastırmak için uğraştığımızda, farklı kaynaktan doğmadıkları için güzel duygularımızı, umutlarımızı vs de bastırmış oluyoruz. acını yaşa, devam et.

  • kediebesi  (24.10.13 11:39:52) 
fip'in kurtuluşu maalesef yok.
ve bunu bilemezdiniz.

aslında onun acısını en güzel o yavruyla atlatabilirsiniz.
kendinize zaman verin biraz.

çok üzüldüm, başınız sağolsun.

yavruya da bir test yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • blatta hiberna  (24.10.13 11:46:44) 
Çok çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Siz elinizden geleni yaptınız.
Ancak lütfen o minik yavruyu vermeyin, onun elinden tutun, tutunun tekrar.
Acıyı atlatmanıza belki de o yavru etki edecek.

Acınızı çok iyi anlıyorum, yaşadım biliyorum ve evde başka kedilerimde var onlara tutunarak acımı dindirdim.
  • nevsenev  (24.10.13 11:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.