[]

hangisine devam edeyim ?

Zenci kölesine kendisini ovduran Messalina ilahlara şükür en sonunda nasıl ovmayı bilen bir köle ve bu kölede ovmayı sanat haline getirmiş der. Köle teveccühünüz imparatoriçe hazretleri sizin kadife teniniz benim naçiz ellerim için bir lütuftur. Messalina bu şekilde ovmayı nereden nasıl öğrendin diye sorunca asil Milde'den kendiside bu ovma sanatını uzak doğululardan öğrendi der. Bunun üzerine Messalina iyimiydi kendisi diye sorunca zenci köle bir taneydi verdiği dersler yalnızca erkekler içindi ve civardaki erkeklerin erkeklilerini canlandırıyordu der. o zaman ovmanın verdiği nimetleri görelim deyip köleye soyun emri verip köleyle cinsel birliktelik yaşar.

Filmimiz cadılar bayramı kutlayan gençlerle başlar. Hayalet kostümü giyen çocuk korsan kıyafetli gence yaklaşır ve sen Freddy Phelps misin diye sorar ve geçmiş anılar âlemine gireriz hayalet kostümlü çocuk yani Jamie zamanında Freddy'nin grubuna katılma isteğinde bulunur ama bu isteği Freddy'nin Jamie'ye yumruk atmasıyla sonlanır. Jamie Freddy'e bulduğu çalıntı ganimetten bahseder. Bir süre sonra Freddy kız arkadaşı Kristina ile birlikte ormanlık alana gider. Freddy Jamie'ye bana bak şayet benle kafa buluyorsan ağzını yüzünü dağıtırım der. Jamie senle dalga geçmiyorum soygun ganimeti var ben eve götüremiyorum belki sen götürürsün dedikten sonra ganimetleri gösterir. Freddy ganimeti kontrol ederken Jamie sinsice arkasından yaklaşıp Freddy’i çukura iter ve Freddy çukurda bulunan mahlûkatlara yem olur

Filmimiz sinemadan çıkan çiftle başlar. Adları Rosemary ve John çift Rosemary'nin kaldığı dairede yiyişmeye başlarlar ama Rosemary yiyişmeye niyeti yoktur. John neyin karşılık vermiyorsun deyince Rosemary artık gitmelisin der. John ama uzun zamandır görüşemiyorduk diyerek Rosemary'e karşı hamlelerde bulunur. Rosemary bırak beni ne olursun halletmem gereken işler var der. John Rosemary’nin dediklerini önemsemez ve hareketlerine devam eden John'a bak ben duvara yaslayabileceğin bir eşya değilim ben der. Tamam, ellerimi çekiyorum diyerek Rosemary'nin yanından uzaklaşır. John gittikten sonra Rosemary babasıyla çektirdiği çocukluk resimlerini bakarak çocukluktan kurtulduğunu yetişkinliğe geçtiğini belirtir ve sevişmeyi kirletici olduğunu söyleyip saf ve temiz kalacağını söyler.

hangisini yazayım

 
Üçünü de okudum. İlk hikaye daha ilgi çekici bir hale getirilebilir gibi geldi bana.
Bu arada yazım kurallarına dikkat etmeyi unutmayalım. Özellikle bağlaçların kullanımı konusunda daha titiz davranalım.

  • pike  (24.10.13 00:27:29) 
birinciyi daha çekici buldum en azından geleneksel değil de senin çeviri pek bi' geleneksel müdür: kendisini ovduran derken, ovduran nedir yea?


  • fempusay  (24.10.13 00:57:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.