[]

şurda ne diyor anlamadım ben?

tırnak işareti ile ayırdığım yerde.

This product is intended only for use by suitably trained or experienced tattoo artists, micropigmentation artists or suitably experienced medical staff working in licensed premises.

"If you are not already a registered customer then a declaration will be required to such effect which must be returned with a copy of the local authority licence for the studio, salon or premises. Registration need only occur once.

Before use we would strongly recommend training in the application of this product for best results and to avoid problems. Further before use on general public we would recommend obtaining suitable treatment liability insurance."

To obtain the registration documents and further details of training providers please click register (automated service).

hayır niye basmıyor kafam onu da anlamadım. teşekkür ederim ayrıca..

edit: anladım şimdi.

 
kısaca demiş ki ancak yetkili kişilerin kullanımına izin veriyoruz, bunlar da eğitimli ve deneyimli dövmeciler, mikropigmentasyon sanatçıları ve yetkili yerlerde çalışan deneyimli tıbbi personel. bunu ispatlaman gerekiyor ürünleri almak istiyorsan ve ayrıca çalıştığın mekanı da ispatlaman gerekiyor. yani bu işleri yapmak için şöyle bir yetkim ve yerim var demelisin. bir yani daha, bunu önlerine gelene satmaları yasak, o yüzden kayıtlı olması gerekiyor. ikinci paragrafta da uygulama ile ilgili eğitimin, deneyimin olmalı en iyi sonucu alabilmek için diyor. ayrıca insanlar üstünde uygulamadan önce, tedavi mesuliyeti sigortası yaptırılsa iyi olur demiş.

bu kaydı sadece bi kere yaptırman da yeterliymiş, yani her satışta belge istemiyolar bi kere kayıt alınca.
  • kediebesi  (23.10.13 21:57:40 ~ 22:02:26) 
Hâli hazırda kayıtlı bir müşterimiz değilseniz ehil olduğunuzu gösteren bir bildiri ile birlikte yerel merciler tarafından stüdyonuz için düzenlenmiş lisans belgesini de sunarak başvuruda bulunmanız gerekiyor. Kayıt tek bir defaya mahsus gerçekleşiyor.

En iyi sonuç ve muhtemel sorunları önlemek için kullanımdan önce eğitimi ciddi bir şekilde tavsiye ediyoruz. İleride genel halka açık kullanımdan önce de uygun tedavi mesuliyet sigortasının yapılmasını öneririz.
  • hiko seijuro  (23.10.13 22:02:27 ~ 22:14:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.