[]

şu tip adamları neden sevmiyorum?

www.youtube.com

video, otdü olayları ile alakalı. tarafımı söylememe gerek var mı bilmiyorum ama otdü'lüyüm, gezi'ciyim.

şu videonun 58. saniyesinde kadraja giren ''yapmayın, abi bi dakika yapmayın'' tarzı adamları oldum olası hiç sevmedim. her olayın ortasına ellerini havaya açarak giren, haklı da olsa ''bak ben haklı ve doğru bir şey söyleyeceğim'' adamları samimi de gelmiyor bana.

ben de barıştan yanayım, ben de olay çıkmasından yanayım, lakin bu tarz velveleci adamı görünce beynime kan sıçrıyor ona dalasım geliyor.

şimdi sorum: ben bu tip adamları neden sevmediğimi bilmiyorum. cevabını yukarıda kendim mi verdim yoksa bilmediğim cevaplarım mı var? bu tip adamları sevmeli miyim?

 
çünkü bu tiplerin çoğu samimiyetsiz, dikkat çekmeyi, göz önünde bulunmayı seven tipler. hatta liderler de öyledir, çoğu lider davasına o davanın destekçileri kadar inanmaz.

çocukken ortalıkta bağırıp çağırıp, misafir falan varken bir şeyleri devirip dikkat çekmeye çalışan tipler vardı ya, onlar büyüyünce böyle oluyorlar.

bil ki yalnız değilsin.
  • samfisher  (23.10.13 20:57:45 ~ 20:58:06) 
orta toğu deknik üniversitesi olmadığından istersen odtü olarak düzelt. o oğlanın da o karmaşada elinden bu gelmiş, herhangi başka bi hareket yapsa muhtemelen küreği kafaya yer, o yüzden en doğru hareket 'zarar verimiyorum siz de vermeyin' ona göre.


  • kediebesi  (23.10.13 20:59:47) 
tansiyonu düşürmeye çalışıyor, kötü niyetli olduğunu sanmıyorum bu tiplerin.


  • okuyucu olmak da iyi be  (23.10.13 21:57:02) 
Çünkü gezicisin ve geziciler mantıklı düşünemez.


  • fuerteventura  (23.10.13 22:36:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.