[]

facebook'tan beni ekleyen okuldaki kız

okuldan bir kız beni ekledi fb'ta. ilk önce bana fake hesap gibi geldi (fotograf yoktu) bir de direk olarak "iliskin var mi?" diye sordu. "seni takip ediyorum, bana değişik geldin" felan dedi.
ben de arkadaslarimdan killandim, biri bana saka yapiyordur dedim.
ama konusmaya da devam ettim bi umut. bi sure konustuk ama kiz hala ismini mismini vermedi (facebooktaki ismi sahteydi), fotograflari da yok. surekli çeliskili cevaplar felan.

sonra bugün o kiz geldi okulda yanima, merhaba fb'da konustugun o kiz benim dedi ben dumur oldum. güzel de bi kiz. ama kiz surekli gözlerini kaçiriyor. bir an önce kendini ifsa edip, kimse görmeden kaçmak istermis gibi. ben o an kilitli kaldim zaten, o da zaten gitti.

sonra derste kendi kendime "ben bu kiza neden (derslersen sonra vaktin olursa bi yere gidip konusalim mi) demedim" dedim

dersten sonra yine gordum, yaninda bi kiz bir de erkek vardi. yanlarina vardim, konusmak için birazcik vaktin var mi dedim. kiz tersledi beni, YOK dedi direk. bir de o an bi seylerden rahatsiz oldugunu anladim.

megerse yanindaki kiz, kardesiymis!! okulda kardesi oldugu için kimligini benden gizliyormus. ve bir an önce kendini ifsa edip kaçmis.

kendimi çok kötü hissediyorum. bir çuval inciri berbat ettim gibime geliyor ama onda da suç var, ben nerden bilecektim.

napiyim? burada bir suç varsa kimin? ilk görüste hoslanmistim kizdan da.

edit : simdi fb'ta yazmis "ben yalnizdim sana geldigimde, sen yanimda birileri varken neden yanima geldin? neden beni kardesimin yaninda rezil ettin? bu oyun bitti" yazdi daha az önce.

 
sakin ol dostum. facebook twitter whatsapp ve kaçak buluşmalar ile her şey hallolacak. sonra bi şekilde ilk buluşma ilk kavga ve ilk ayrılık sonrası duyurularını göreceğiz. sakin oool


  • dieselsingle2  (23.10.13 19:50:48) 
alla alla. baya değişikmiş.


  • historien  (23.10.13 19:53:26) 
bu oyun bitti ney lan? valla bunların tamamı senin götünden uydurman gibi geldi. iyi dizi senaryosu olur.


  • juvee  (23.10.13 19:58:11) 
Dizi senaryosu dediysek amerikan dizisi değil arka sokaklar falan. Hani dizideki bir elemanın çocuğunun lisedeki maceraları tadında.


  • juvee  (23.10.13 19:59:23) 
yemin ederim ki uydurmuyorum.

"bu oyun bitti"yi açiyim o zaman: ben dedim ki kiza facebook'ta. senin hesabin fake, arkasinda kimin gizlendigini bilemem dedim. belki de sen bana numara yapan bir erkeksindir dedim. ama dedim, ben bu oyunu devam ettirecegim dedim. sana inanmis gibi yapmaya devam edecegim dedim.
  • yarey  (23.10.13 20:02:04) 
facebooktan seni ekleyen okul... helal olsun ne okulmuş ama :p

koşarak uzaklaş.
  • pandispanya  (23.10.13 20:16:23) 
kız kardeşine sen onunla konuşmak istediğin için mi rezil olmuş?

hani haberi olmasın falan neyse de rezil olmak nedir ya. çok mu tipsizsin abi?

uğraştırır. başın ağrır, boşver.
  • solidmemo96  (23.10.13 20:22:24) 
muhtemelen tutucu bir aileye sahiptir ve kardeşine güvenmiyordur. tehlikeye atmış oluyorsun kızı bu durumda. tekken gideydin ya :(


  • devilred  (23.10.13 20:38:11) 
iyi sen bilirsin diyip konuyu kapatacaktın. yazma bir daha bence....


  • false pretension  (23.10.13 20:39:18) 
ciddili cevap yazıcaktım ama sonunu görünce gülmekten ne yazacağımı da unuttum.
oyun bitti ne ya :))
salla geç yarey.

not: kızda özgüven eksik. fake hesap açıp konuşmak nedir, hayır gelmez ondan zaten
  • kedidir o kedi  (23.10.13 23:43:07) 
bence kızkardeşine yaz panpa


  • historien  (30.10.13 13:01:12 ~ 13:01:23) 
aboooov arkana bakmadan kaç!


  • cezzar dede  (31.10.13 01:41:12) 
Hastalıklı bi beyne sahip bence bu kız. Bi şekilde çıksanız da bu kafa her zaman her buluttan nem kapar. Çok uğraşmaya değmez bence.


  • businessmann  (04.11.13 21:19:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.