[]

vize - vergi borcu

almanya için vize almamda bir engel taşır mı? daha önce hiç vize almadım. bir kere isviçre - italya macerası olmuştu. onda da gri(hizmet) pasaportu olduğu için vizeye gerek yoktu.

borç: kyk'nın ziraatten vergi dairesine devrettiği öğrenim kredisi borcu. vergi borcu olarak adlandırlır artık heralde.


 
veri borcun varsa yurt dışına çıkamıyorsun diye biliyorum. yani vizeyi belki alırsın ama, borcu ödemeden çıkamazsın.


  • hiko seijuro  (23.10.13 17:03:54 ~ 17:04:11) 
kyk borcundan ötürü sıkıntı olmaz. aynı şekilde gecikmeden ötürü devredilmişti borcum, vize alımlarımda hiç bir sorun yaşamadım


  • granger  (23.10.13 17:25:58) 
vergi borcun varsa yurtdisina cikabilirsin. yurt disina cikamaman icin hakkinda hakim tarafindan yurtdisina cikis yasagi konulmus olmasi lazim. bunun icin de milyon dolar vergi borcu, devleti dolandirma falan gibi bi sey olmasi lazim. yani artik kyk bursu ya da 300 liralik mtv ya da kira vegisi icin kimse sana kapida hop kardesim nereye gidiyorsun demiyor.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (23.10.13 17:40:49) 
Simdi baktim. Yurt disina cikis yasagi koyulmasi icin gerekli olan vergi borcu 25 bin TL'ye "cikartilmis". Bilmiyorum kyk borcu ortalama ne kadar olur ama oyle milyon dolarlara da gerek yokmus.


  • hiko seijuro  (23.10.13 17:52:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.