[]

kpss meselesi

Kuzenim kimya mühendisi, doktora yapıyor. Zamanında şartlar böyle gerektirmiş ama kariyerini akademik olarak devam ettirmek istemiyor, kendince sebepleri var. Aslında alanından bile memnun değil ama bu yaştan sonra yapacak bir şey yok. Memur olabilsem diyor. Kpss hakkında pek bilgimiz yok, hangi türden girmeli sınava? Alanıyla ilgili kadro bulabilir mi? (eşinin işi Eskişehirde, o yüzden tek hedefi Eskişehir'de bir kadro).
Yoksa alan ayrımı olmadan lisans mezunu olmanın ve kpss puanının yettiği kadrolar da var mı? Kadro ilanlarını nasıl takip ediyoruz? Konunun çok cahiliyiz, bilgi verebilirseniz, ya da şu siteye bak diyebilirseniz çok seviniriz.



 
öncelikle memurlar.net'i takip edin. kimya mühendisliği kadroları en son kaçla aldı ona bakın. ha eskişehir yüksek puanlıdır o sebeple çok çalışmalı.

4001 denen her üni mezununun girebileceği kadrolar ise genel olarak 90 üstü alım yapmakta.

eğer fetocu değilse uzman yardımcılığına hiç niyetlenmesin.
  • kedili madam  (22.10.13 22:12:49) 
kedili madam +1
-1 kısmı ise; bilmem neci değilse hiç niyetlenmesin sözlerine aldırmayın. o bilmem necilerin yıllardır sadece adı değişir. dün x ci, bugün y ci, yarın z ci olurlar. arkadaşınız çalışsın, kpss ve kurum sınavlarında puanlarını yüksek tutsun yeter. bilmem neci diye hayal kırıklığı yaşamak zorunda kalacaksa, kalsın.

www.kpsscafe.com

ek: sözüm kedili madam'a değil. ama arkadaşınıza şunu söyleyin. eğer sınavla ve sonrasıyla ilgili kötü yorumlar yapılırsa. yapan kişiye puanının kaç olduğunu sorun. öyle insanlar var ki, iktisat okuyup 15 soru yapamayan adam bile torpil lazım aga. torpilsiz yalan o işler diyor.
  • ete summer  (22.10.13 22:25:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.