[]

çok çaresizim lan

bu sene yurda çıktım, odada çok feci kokan bir arkadaş var. camı açıyorum soğuk oldu diye geri kapatıyor. çok samimi değilim yeni oda arkadaşıyız. bugün çorabın mı kokuyo la Bi koku var içerde dedim, kokladı yok kokmuyo dedi oturmaya devam etti. napacam la ben? oda değiştirmek harici önerileriniz nedir?




 
yurt müdürlüğüne anlat derdini değiştirsinler odanı


  • GibsonRules  (22.10.13 21:35:16) 
son cümleye dikkat:(


  • trajikomix  (22.10.13 21:36:25) 
tek çare oda değiştirmek


  • gates  (22.10.13 21:37:01) 
oda spreyi +1

bu durum yan sınıfımızda lisede olmuştu onlar oda spreyi almışlardı kızın arkasındaki sıraları boşaltmışlardı ama çok bir şey oldu mu de hayır derim..

ve yakın bir zamanda insanların ten kokularının ne kadar önemli olduğunu otobüste insanların kokularından yanlarına yanaşamadığını yerini değiştirdiğini filan söyle..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (22.10.13 21:40:14 ~ 21:45:11) 
neden oda değiştirilmesin ki? kokuyorsun temizlen diyebileceksen de. diyemeyeceksen müdürle konuş.


  • kirazıseviyorum  (22.10.13 21:40:24) 
acaba vücut kokusu mu var,yıkansa da çıkmayan.öyle bi hastalık var çünkü.


  • rock n roll  (22.10.13 21:41:50) 
valla bilmiyorum. işin ilginci burnum alışmıyo arkadaş. Bi sure maruz kalınca alışması lazım ama alışmıyor, sürekli kokuyor efendim durduramıyoruz:(


  • trajikomix  (22.10.13 21:44:16) 
söyle ona. kardeş kokuyorsun de. başka çözümü yok


  • zombie0  (22.10.13 21:44:32) 
kokuyosun da diyemez insan,doktora da git bi muayene ol da diyemezsin.çok zor bir durum.


  • rock n roll  (22.10.13 21:45:38) 
Doğrudan yüzüne söyle. Bunlar anlamaz imadan. Çok zor bir durum. Yerinde olmak hiç istemezdim.


  • maimai  (22.10.13 21:49:35) 
Iki erkeksiniz anladigim kadariyla;odani degistirmek istemiyorsan kendinden bahseder gibi 'her gun dus alip,corabimi degistirmeyince kendimi temiz hissetmiyorum; zaten ister istemez de koku olusuyor,hic hijyenik degil' vs seklinde konusmalar yapmayi denesen?Bunu da anlamazsa al karsina konus.Baska caresi kalmaz.Muhtemelen kisisel bakimina dikkat etmiyordur.

Benim en dayanamadigim seydir,o kendine dikkat etmiyorsa ben niye soylemekten utanayim?rahatsiz ediyor sonucta.Kirmadan duzgunce soylemeyi deneyebilirsin.
  • fraise  (22.10.13 21:52:32 ~ 21:52:59) 
aynısını önceki iş ortamımda yaşamıştım, kesinlikle söylenemiyor böyle bir şey. herkes farkındaydı ama kimse konuşmak istemiyordu, resmen omerta uygulanmış gibiydi bu konuda. bir de daha önce bin kere kendisine ima edilmiş ama sonuç sıfırdı. kendisi başka yere geçene kadar da çektik kokuyu. bir şey de denilmiyor çünkü dendiği gibi bazı insanların gerçekten temiz olsalar bile böyle bir sorunu olabiliyor.

bence soğuk oluyor filan demesine aldırma burası çok havasız, garip bir kokusu var odanın, nefes alınmıyor başım ağrıyor vs diye incitmeden söyle bir şeyler. ara ara havalandırsan bile çok fark eder. bir de o kadar çok koku varsa üstüne oda spreyi ortamı iyice ölümcül hale getirebilir. en temizi imkanın varsa ne yap et odanı değiştir, çünkü gerçekten çekilecek dert değil.
  • dust in the wind  (22.10.13 22:02:57) 
burnunun etrafına viks tipi kokulu şeyler sür. dudak nemlendiriciler filan da işe yarar.


  • kediebesi  (22.10.13 22:27:23) 
mail adresini biliyorsan, işe yarayabilir: terkokuyorsun.com


  • gioberg  (22.10.13 23:07:08) 
tüm cevaplar için teşekkürler. oda parfümünü denicem ama dust in The wind in dediği gibi daha bok olabilir ortam.

şimdilik camı açtım, dayanamıyorum olum çok havasız bura bide ateşim var galiba dedim, aralık olarak duruyor pencere. şansıma pencere bana doğru açılıyor:)
  • trajikomix  (22.10.13 23:42:00) 
geceleri çaktırmadan ıslak mendille sil çocuğu, sonra kol altlarına filan roll on sür.


  • inawen  (22.10.13 23:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.