[]

iş yerinden nefret ediyorum, ne yapacağım ben yaa?

işimden değilde iş yerimden nefret ediyorum, iş yoğunluğu çok az, gözüm saatte sürekli ve mesleki anlamda bir şey katmıyor gibi bana. iş yerinde de toplasan 10 kişi var öyle sohbet edip zaman geçireceğim biri de yok. cumartesi öğlene kadar çalışıyorum. kafayı yiyeceğim lan.
bunun yanında patron çok iyi, stres yok ve yüksek lisans yapmama izin veriliyor. maaş zamanında yatıyor.
ne yapcam lütfen yardım :(


 
gel bizim işyerine süper muhabbet var.


  • basond  (22.10.13 20:44:25) 
kendini geliştir dostum. o sertifika senin bu sertifika benim kostur.


  • anonymice  (22.10.13 20:48:24) 
  • sen git ben geliyorum  (22.10.13 20:55:52) 
memur değilim. rahat batması gibi bir durumda yok. öğrencilik hayatım boyunca deli gibi çalıştım boş durmaya katlanamıyorum lan yapacak iş yok.
zaman geçirmek için her gün farklı bir strateji geliştiriyorum. :/

  • karsinin aksisi  (22.10.13 20:58:35) 
cevap sorunun içinde zaten. kendini geliştirecek zamanın var ve yüksek lisans da yapabiliyormuşsun. daha ne istiyorsun yahu?

nasıl bir cevap bekliyorsun ayrıca? başka iş mi bul diyelim?
  • ermanen  (22.10.13 21:00:53) 
montla sıç.


  • biyik  (22.10.13 21:10:56) 
acaba şöyle bir teklifte bulunsanız, sadece haftanın belli günlerinde çalışmak ya da part time çalışmak. tabii maaşınız da ona göre olur. ama kabul ederse kalan günlerde freelance çalışabilirsiniz ya da aynı tarzda bir yer daha bağlayıp iki yerde çalışabilirsiniz.


  • kakao  (22.10.13 21:12:51) 
bence ayrıl gitsin.

Eğer ne de olsa mayışım zamanında yatıyor, arada sırada da okula gidiyorum hafta içi bir gün tatil gibi oluyor deyip çok işe yaramayan bir yüksek lisans yaparsan ve o işten ayrılıp da bir gün aklı başında bir yöneticinin karşısına giderse özgeçmişin, işin zor.
  • dusunuyorumoyleysevurun  (22.10.13 21:20:00) 
cevaplar için teşekkürler.
@kakao evet güzel bir düşünce ama patron pek yanaşmıyor, daha önce gelenler part-time çalışanlar olmuş çok verimli olmamış firma için, birde benden önce gelenler 3-5 ay durup kaçmış. :/
@dusunuyorumoyleysevurun teşekkürler cevap için, aslında buraya ayrılmamı düşünen insanların beni cesaretlendirmesi için yazdım ama kafamın karışıklığı daha da arttı :)
  • karsinin aksisi  (22.10.13 21:31:13) 
internetten hobi gelistir kendine. borsa bahis falan bak vaktin bolsa.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (23.10.13 04:13:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.