[]

izmir- mötbe ye nasıl giderim?

gaziemir den mötbe ye gideceğim. ege üniversitesi kampüsünün içindeymiş sanırsam. ama ben kampüse bile nasıl gideceğimi bilmiyorum.

nedir?


 
gaziemirden direkt otobüs var mı bilmiyorum bayaa bi yolu uzatarak anlatıyor olabilirim ama alsancak yap ordan da 62-63 ege kampüsün içine giriyor. kampüste durduğu ilk durakta in (su ürünleri durağı oluyor)ordan kime sorsan anlatır zaten ama dümdüz 150-200 metre yürüyüp yemekhaneden sola sapıp e cafe'nin oraya kadar yürü..hemen arkası mötbe!önüm arkam sağım sobe!


  • benefse  (12.04.09 17:03:57) 
gaziemir bornova dolmuşları var, tansaşın oralardan falan... onlara binip bornova metroda in. 525 nolu otobusler var metroda koprunun altından kalkan kampuse giden onlara bin, son zamanlarda yolları degismis ama zaten kampusun icinde inersen yuruyerek gidersin her yerinden... bindiginde sor en yakın yeri soyler bir ogrenci...


  • wasowsky  (12.04.09 17:05:36) 
teşekkürler.

iki cevabın bileşiminden tahmin edersek, gaziemir-bornova dolmuşu var, dediğiniz gibi. oradan 525, kampüs içindeki ilk durakta inip soruyorum, uygundur sanırım.

elleriniz dert görmesin.
  • lovemyself  (12.04.09 17:07:53) 
525 e bindikten sonra ilk durakta inme, kampüs içi ilk durak ziraat fakültesi çünkü. eğer öğrenci köyündeki durağı saymazsak(kampüs dışı sayılır) 5. durakta in sen en iyisi, orası zaten öğrenci çarşısının sonu. mötbe de çarşının hemen üst tarafında.
güzergah için tinyurl.com

  • endiku  (12.04.09 20:08:04 ~ 20:10:15) 
endiku, ne kadar teşekkür etsem az ya, sağolasın.

kampüse girdiğimde, bütün duraklarda hatırlıcam bu haritayı :)
  • lovemyself  (12.04.09 20:14:36) 
önemli değil işine yarasın da. izmir'de olsaydım rehberlik de yapardım sana ama malesef şuan için bursa'dayım.


  • endiku  (13.04.09 11:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.