[]

Yağlı saçlarım ve gerçekten sorunlu saç diplerim var?

Şampuan önerisi olan var mı? Gerçekten bütün hayatımı etkiliyor. Yıllardır kullanmadığım ürün kalmadı. Kafayı yemek üzereyim. En son Yves Rocher'nin bakla özlü şampuanını denedim üç tane de bitirdim memnun sayılırdım ama yok yine olmadı yine olmadı. Sebamed önerenler oldu güvenip alamadım. Bir de Kerastase önerenler var deneyen ve memnun olan var mı?Lütfen yardım




 
tikli gibi her gün saçlarını yıkayan gün aşırı yağlandığını hisseden, ertesi güne kesin çok yağlı çıkan bir insandım.

bana burda tresan önermişlerdi şu an çok memnunum. yağlı saçlar için olan ısırgan otlu. ikinci gün de dışarı çıkarabiliyor benim gibi bir takıntılıyı. bir de saç sahiden temiz görünüyor. daha havalı oluyor.
  • kirazıseviyorum  (22.10.13 15:06:41 ~ 15:07:07) 
öncelikle kafanıza göre şampuan alıp kullanmayın. gidin bir cildiyeciye görünün.


  • kakao  (22.10.13 15:08:02) 
bir cilt sorunu için, yağlanmayı da gidermesi amacıyla doktor tavsiyesiyle ceradolin kullanmaya başladım. özellikle saç derisiyle ilgili sıkıntıları bitirir, zaten beyaz kutulu medikal bir tipi var.
ama yine de öncelikle bir doktora görünün, ortalıkta milyon çeşit ürün var.

  • utanan ayi  (22.10.13 15:39:24) 
avalon kullanıyorum. bence güzel


  • karbasan  (22.10.13 17:27:11) 
  • runlolarunn  (23.10.13 19:52:39) 
çam rerabentli şampuan.


  • komando kani var bende  (23.10.13 19:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.