[]

Telefon alıyorum

Uzun süre araştırmalarımın sonucunda S4 te karar kıldım .

Bu karar vermemin sebepleri arasında pil değişimi arttırılabilir hafızası kaliteli kamera kaydı, batarya ömrü ekranı vs vs.


Lg g2 den vazgeçmeme sebep olan şey hafızasının arttırılamaması , bir an iphone kadar soğudum telefondan


Xperia Z den vazgeçme sebebim ise işlemcisinin yavaş olması değil ekranı da değil sadece bataryasının yok hükmünde olması.


Var mı bana önerileriniz ? Alıyorum gençler

S3'ünü Kızkardeşine Kaptıran Genç

 
al , ben de aynı kararsızlıktaydim .

çok çok iyi çıktı s4
  • MiraTaurus  (22.10.13 15:13:55) 
Pil değişim imkanı yok ama 3050 mAh bataryası,arttırılabilir hafızası ve 20.7MP lik Sony kalitesiyle olan kamerasıyla Xperia Z1 i öneririm.Samsung illaki birşey yapacaksa gitsin monitör üretsin pc için çünkü yaptığı tek ve en iyi iş bu.


  • MtKrt  (22.10.13 15:25:06) 
bence piyasa snapdragon 800le kavrulurken samsungun üvey evlat muamelesiyle exynoslu s4 verdiği ülkelerden birinde tamah etme s4'e.32lik lg g2 al.

huylanan moddayız ya o yüzden bu kadar kastım :)
  • aşksız prens  (22.10.13 15:48:33) 
Şu an s4'ten yazıyorum :) mesajı almışsındır.


  • bilan  (22.10.13 16:01:41) 
ben de uzun süre araştırdım, benzer problemler yüzünden dediğin telefonlar arasında kaldım ve s4 aldım. bugün geldi. kliksa.com da 1649 du pazar akşamı, şimdi 1599 a indi. hem de distribütör garantili.


  • esek sipasi  (22.10.13 16:57:50) 
S4 aldım mutluyum, s5 mi aksak lan az kaldi cikmasina?


  • bir ileti paylastim  (22.10.13 18:12:08) 
htc one çok çok çok iyi.. stabilite konusunda iphone ile eşdeğer.. paran varsa htc one yoksa s4


  • asabi  (23.10.13 01:21:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.