[]

kpss hakkında bilgi istiyorum

arkadaşlar ben işletme mezunuyum, 1 senedir de lojistik firmasında insan kaynakları sorumlusu olarak çalışıyorum, mezun olana kadar hep özel sektör istedim ancak girdikten sonra anladım ki memurluk daha rahat. o yüzden kpss hakkında hiç bilgim yok, ben şimdi çalışırken bir yandan kpss hazırlanabilir miyim kolay oluyor mu, yoksa illa kurs mu gerek, bir de A ve B diye ayrılıyormuş, bunlar nedir, biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum




 
kpss a, alana yönelik zor olan. b ise 2 yılda bir olan kolay sınav. kolay derken diğerine göre. a dan girdiğin zaman işte kaymakamlık, vergi şeysi vs hep a kısmından alınıyor. konuları fln diğerinden kat be kat fazla, daha zor anlayacağın. ama her sene oluyor. ben hem çalışıp (full time) hem de kpss a dan istediği yere girenini hiç duymadım. olmaz demiyorum ben duymadım. gerçekten emek isteyen bir iş. ben de niyetlenmiştim de konuları, kitapları görünce korktum açıkçası. vazgeçtim. kredi borcum olmasa ve evli olmasam istifa edip bir sene kasabilirdim gerçi.


  • liriamer  (22.10.13 10:00:11) 
mali alanlardan girilen kpss, kpss A diye geçiyor.3 oturum oluyor.kurs şart değil ama güncel bilgiler alabileceğin bir çevre ya da grup şart.özelde çalışırkan kpss a'ya hazırlanamazsın.o kadar kolay değil.


  • aşksız prens  (22.10.13 10:05:05) 
o zaman kpss A'dan girenlerin maaşları daha mı yüksek oluyor?


  • beni niye ucurdunuz ki  (22.10.13 10:11:03) 
ben özeli devlette yükselme şansım yok diye seçmiştim zaten. o zaman bir yandan kpss mi çalışayım şimdi, akşamları biraz çalışsam sınava kadar yetişemez miyim


  • beni niye ucurdunuz ki  (22.10.13 12:12:53) 
zannetmiyorum.muhasebe öğreniceksin iktisat öğreniceksin.öyle hukuk gibi işten dönerken otobüste falan okuyabileceğin şeyler değil.ama yine de imkansız demiyim.belki okulun iyi eğitim vermiştir.hafızanda kalmıştır bişeyler.sınav performansın iyidir.olur mu olur.

bizim en geçiş iş olarak gördüğümüz şey gelir uzman yardımcılığıdır.kpss49'dan 70 üstüyle girmeye başlarsın.geçiş aşaması iştir.girer bi soluklanırsın.telefonunu bilgisayarını yenilersin varsa öğrenim kredin onu ödersin.ondan sonra kasıp farklı uzmanlıklara atlarsın.bu işte sadece bayanlar kalıyor ilginç şekilde.erkekler akşam eve gidince yardırmaya devam.2200 ile başlıyordu bunun maaşı.istanbul ankarada olmadıktan sonra iş inanılmaz rahat.istanbuldaysan sadece sıkıntı var.
  • aşksız prens  (22.10.13 18:47:38 ~ 18:48:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.