[]

Ani Başlayan Saç Dökülmesi Problemi

Evet uzun saçlı er kişi olarak kafamı bu olaya takmak istemiyorum. Anide bi abuklikler başladı.

Anlatacağım olaylar başlamadan önce saç dökülmesi olayıyla alakam yoktu. Hatta şow olsun diye saçımı hızlıca çekerdim. Şansım olmayınca bi iki tel belki gelirdi. O kadar. Yatakta kıl olmaz, duş sonrası kıl olmaz. İşte taradıktan sonra gelen 15-20 tel filan. Başka vakitler giden görmediklerim de varsa bilemem.

Neyse kafamda acayip yara çıktı. 5-6 gün geç olmak suretiyle plastik cerrahiye gittim. Dedi ki bu yara enfeksiyonlu ilaç kullan enfeksiyon gider biz de gerekirse onu şırıngayla alırız. Verdiğim ilaçlar da saçın ilaç (merhem)kullanılan yerini döker dedi.

Velhasıl saç dökülmesi var şimdilerde. Yine sabah uyanınca yatakta kötü sürpriz görmüyorum ama banyoda oluyor. Saç tarama sonrası veya saçımı elime atmam sonucu da günde 200-300 teli yolluyorum çöpe. Üzüntülerdeyim. Kullandığım ilaçlar da şunlar : croxilex-bid bu bitti an itibariyle, terramycin (merhem) kullanmaya devam ediyorum. Perşembeye de randevu aldım, gideceğim plastik cerrahiye. Hülasa, bu ilaçlardan kullanan varsa bana geri dönüş yapsın da sevindirsin beni. Neyse sevgilerle.

 
Bu mevsimde çok dökülür saç, yara iyileşsin daha sonra halledilir o bölge. Sarımsak vs sürüyorlar kelleşen kaşlar içi bildiğim, hemen çıkıyormuş.


  • sadegazoz  (22.10.13 07:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.