[]

kulağın içine giren kulaklık

Ya bu kulaklıkları sadece ben mi kullanamıyorum. Deli para verdim s4 aldım , saçma salak büyüklükte kulağımın içine giremeyip sürekli düşen kullanamadığım bir kulaklığı var.
Sorun acaba ben de mi? Kulak deliğim mi çok küçük ben mi kullanmayı beceremiyorum bunları?
Bi akıl verin.


 
aga ben de kullanamıyorum o lanet şeyleri. kafalarını değiştirdim, büyüttüm küçülttüm gene olmadı. at gitsin olmuyorsa, alışmadık götte don durmaz hesabı.


  • yasli ateist  (21.10.13 22:26:21) 
evet dar sanırım ama hepsinin slikon kısmının boyutu aynı değildir..

başka silikon almayı deniyin gidin bakının..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (21.10.13 22:27:12) 
Ben de tek sorunlu benim sanıyordum. Arkadaşlarımın hepsi bunlardan kullanıyor ve beni alıştıramadılar. Aynen kulağımdan düşüyor keza düşmese bile ne bileyim çok rahatsızlık veriyor bu türleri bana.


  • nevsenev  (21.10.13 22:27:37) 
oh be yalnız değilmişim rahatlıkla atabilirim kulaklığı


  • kismisolungac  (21.10.13 22:32:10) 
zararlı zaten..


  • partizan  (21.10.13 22:34:48) 
brnimde kulağımda durmaz. kimin aklına geldiyse hata etmiş.


  • sutlu nescafe  (21.10.13 22:36:35) 
abi atma ya ben alırım senden atacaksan ver ben kullanayım çok severim kulak içi kullanmayı..


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (21.10.13 22:41:36) 
Ay ben de kullanamiyorum. Bi takiyorum pit dusu dusuveriyor.
Ben de vazgectim su philips in buyuk kulakliklarindan kullaniyorum acayip rahat.

  • takilagimacanim  (21.10.13 23:20:16) 
Hay ellerin dert görmesin. Bir tek bende sorun var zannediyordum. Takarsın girmez, hadi öyle oynak takarsın, üçüncü adımda düşer.
Dedim heralde S4 yüzünden böyle, o dev plastik sorunlu.
Tuttum silikonlu aldım, onun da silikonunu kulağa sokuyorsun resmen can yakıyor. Şimdi birde silikon arayacağız demek ki.
Ben yürürken birşeyler dinlemesi gereken bir insanım, geçen gün boombox gibi koydum telefonu dinledim; artık deli zannettilerse ne yapayım yani.
  • deniz in wonderland  (21.10.13 23:25:29) 
bende vakti zamanında heves edip philips'in kulak içi kulaklığını satın almıştım bi sürü para verip. ama sol taraf durmadan kendini atar dururdu. sürekli dinlemek için elim kulağımda olurdu ki belli bir süre sonra kulağım acımaya başladı. kulaklığı direk çöpe attım. yine eski kulaklığıma döndüm ama uzun bir süre sonra gaza geldim, ve abd menşeili bir siteden westone marka kulak içi kulaklık aldım. ki çok çok saygın bir markadır kendileri.. şu an o kadar mutluyum ki kendisinde. kulaklığın yanında 5 farklı kulak için kulaklık başı geldi. en uygununu seçtim taktım ve ne bir düşme ne de bir yalıtım sorunu çekiyorum. bi yerden sonra kulağımda mı onu bile fark etmiyorum. ucuz dandik markalar yerine bu işte yıllarını veren markalar kullanırsanız emin olun rahat etceksiniz. fikir olması açısından:
www.earphonesolutions.com

  • copy paste  (22.10.13 14:48:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.