[]

İstanbul'da dişçi

Şimdi biliyorsunuz diş tedavisi özel sigorta kapsamına girmiyor çoğu yerde, masraflı da bir sağlık sorunu. Bir de üstüne dişçi ile hoş bir mazim olmadığını hesaba katarsak şu anda kara kara düşünüyorum. Avrupa yakasında; Mecidiyeköy, Levent, Beşiktaş taraflarında uygun bir özel diş hekimi ya da hastanesi biliyor musunuz? Dentistanbul gibi yerler bana biraz tuzlu gelecek açıkçası, 2 diş için 2.000 tl fiyat çekiyorlar. Yardımlarınızı bekliyorum.




 
2 dişin nesi için 2000 tl fiyat çekiyorlar? işlem ne?

üsküdar'da sahilde mihrimah sultan var. diş hekimi fena değil diyorlardı.
  • sen git ben geliyorum  (21.10.13 14:48:01) 
Nasıl bir işlem yaptıracaksınız 2.000'lara implanta mı istiyorlar? Çekime mi? Dolguya mı?


  • kobretti  (21.10.13 14:51:51) 
Mecidiyeköyde ikiyaka diş kliniği( www.ikiyakadisklinigi.com )
Dr. Ali İzar'a gidin.

  • talemon  (21.10.13 14:53:58) 
beşiktaş barbaros bulvarında dr.serhad güngör var, ben kendisinden gayet memnunum. ( sefertasım diye bir dükkanın üst katında )
numarası: 0212 2616857

  • küçük kara balık  (21.10.13 14:55:05) 
Özel CityDent kliniği var Divan Otelin yanında. Oraya da gidebilirsiniz, fiyatları uygundu ben çok memnun kaldım.


  • kobretti  (21.10.13 15:11:35) 
mecidiyeköyde eski samiyenin karşısında dentagra vardı. ben gittim memnun kalmıştım.


  • contavolta  (21.10.13 15:58:02) 
Bahçeliye gidebilirsen Nüvit Karakaşlı var.


  • rubiks cube  (21.10.13 16:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.