[]

Sirkeciden 2. el fotoğraf makinesi almak

Merhaba,

Bugün sirkeciden ikinci el Canon 600D fotoğraf makinesi alacağız.
- Nelere dikkat etmek gerekir?
- Nereden alınır?
- Shutter sayısı derseniz bu sayı kaç aralıklarında olmalıdır? Ve nereden görürüz bu sayıyı?
- Ortalama bir fiyat bilginiz var ise onu da söylerseniz über olur

Teşekkürler.

 
aldığınız yerin garanti vermesine dikkat edin. çekerken vs sorun olmayabilir ama banyodan sonra makinede sorun olduğunu farkedebilirsiniz. o yüzden söz veya garanti alın.


  • cemlemikonusuyorsun  (21.10.13 14:40:42) 
Hayyam'dan alisveris yapacaksan odak foto ve hayyamfoto teknige danismadan makine alma. HayyamFOTO'ya gidersen selamimi iletiver, Ali veya Cemil Bey'i bul (evet oligomer'in selami var diyebilirsin tanirlar :) ) ellerinden geleni yaparlar.


  • oligomer  (21.10.13 15:29:30) 
600d dijital makina abi ne banyosu :)


  • denizrocket  (21.10.13 15:30:11) 
hayyam'da odak foto (mustafa bey), nova foto (sevinç hanım) ve bozdağ foto'yu (resül bey) öneririm. canon'da shutter sayısı net olarak anlaşılamıyor. bu durumda satıcının sözüne ve gövdenin kondisyonuna göre hareket edebilirsin. shutter olayı biraz fazla abartılıyor. yine de 10 bin altı olursa fena olmaz. bundan göreli olarak temiz durumda olduğu sonucu çıkabilir. kalkıp da 100 bin çekimdeki gövdeyi almazsan genel olarak bu açıdan sorun olmaz.

alırken vidalarına bak, tornavida değmiş mi? bayonet kısmında ezik, yamukluk vs var mı? kavrama noktalarındaki kaplamaların durumu nasıl? lcd ekranda ölü piksel vs. sorunu var mı? bir de gövde kapağını kapatarak kısık diyaframda (f16 veya f22 gibi) bir çekim yapıp yakınlaştırarak ölü pikselleri kontrol edebilirsin.
  • holydreamer  (21.10.13 15:36:28 ~ 15:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.