[]

Söz/nişan organizasyonu için şoförlü minibüs kiralama

Bir iki hafta içinde söz ve onu takiben aynı gün içerisinde ufak bir nişan organizasyonumuz var.

her ikisi de İstanbul / Anadolu yakasında. Hepiniz davetlisiniz... demek isterdim :) ama kişi sayısı konusundan sıkıntı var zaten.

Neyse soruya geleyim. Şimdi aileyi ve İstanbul dışında gelenleri cumartesi trafiğinde boğmamak için bir minibüs kiralayayım diyorum. Bizi Avrupa yakasından Anadolu'ya kız evine götürsün, sonra oradan alıp nişan için restaurant'a, gecenin sonunda da tekrar Avrupa'ya bıraksın. Şoförü de olsun ki iki duble içelim rahat rahat.

Daha önce benzer organizasyon için araç kiralamış olanınız var mı? Güvenilir bir firma tavsiye edebilir misiniz? Bir de fiyatları ne civardadır?

Süre Cumartesi saat 14'ten gece 1'e diyelim. Kişi sayısı da 8-10 diyelim.

 
Neredeyse bütün personel servisleri bu işi yapıyor. Herhangi bir tanesini çevirip sorsanız yardımcı olurlar. Biri olmadı diğeri...


  • pass  (21.10.13 11:04:44) 
sahibinden.com'da da tonla ilan çıkıyor zaten. Benim sorduğum daha önce biriyle tecrübesi olan var mıydı. Hani ne bileyim güvenemiyorum. Adama 2'de gel dersin 3'te arar geç kaldım der, gece oraya gitmem der, bok eder günü. Öyle şeyler.

Bir de yaklaşık fiyatları neler onu merak ediyorum. Yoldan bir tane cevirsem kazıklanır mıyım falan.
  • burfak  (21.10.13 11:07:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.