[]

bas gitar alıcam öneri verirmisiniz

merhaba arkadaşlar limitlerim çok yüksek değil kusura bakmayın 450-500 tl ye bas gitar almayı planlıyorum 2. elde olur 0 da olur nerede bulabilirim hangi marka almalıyım başlangıç seviyesi falan olmalı yeni başlayacağım kararlıyım bu sefer




 
Squier
Tunelde bulursun

  • Kamyoncunun vitesi  (21.10.13 00:33:47) 
Merhaba, 2. el düşünebilirsiniz. Japon bir Ibanez satıyorum, aktif manyetikli, düşünürseniz ö.m atabilirsiniz, ayrıntıları konuşabiliriz, modeli SR-800. Alışveriş yapmamızla ilgisiz olarak; Bence sıfıra fazla para vermektense, sıfırı daha pahalı olan temiz, ikinci el daha üst bir model gitar alabilirsiniz. (araba misali düşünebilirsiniz.)


  • there is no happy ending  (21.10.13 00:45:26) 
kesinlikle ikinci el öneririm ben düşük bütçen varsa. gitar marka modellerinden falan hiç anlamıyorum da iyi çalan bir arkadaşını al yanına deneyin gitarı.

ben lakland 55-02 diye bir gitarı kullanıyorum oldukça memnunum ki kendisinin 3. sahibiyim. bir de kişisel bir şey biraz mesela bundan önce de ibanez kulanıyordum, çok ucuz bir gitardı. sağda solda bakınınca da pek beğeneni yoktu. ama sesine de klavyesine de hala bayılıyorum ben o ibanezin.

sahibinden.com ve garaj'a bak bi.
  • niyebilmiyoruz  (21.10.13 01:39:17 ~ 01:40:19) 
sifir kesinlikle almayiniz. ikinci el daha ust modellerle baslamak daha iyidir. birde butceyi 300 lira daha arttirabirseniz gl l2000 ler benim cok hosuma gitti hatta suanda yamaha trb ve 84 fenderim olmasina ragmen bu hafta birde gl alicam. butceyi zorlayamazsaniz da cok guzel squierler var ama herkesin diyecegi uzere her squier ayni olmuyor. onun icin denemek lazim.


  • camiroquay  (21.10.13 03:29:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.