[]

İstenmeyen saçlar

Evet mevzu biraz ilginç, biliyorum. Ama şöyle bir durum var. Şimdi benim saçımın en ön tarafında (alnın yukarısında) istemediğim saçlarım var. 1-2 yıl önce berberim kesti onları, çünkü saçları yana doğru tarayınca onlar aşağı iniyordu. Yani biraz kendi kafalarına göre takılıyorlardı. İşte benim berber de kesti onları. Yeni kesildiğinde belli olmuyor. 1 haftadan sonra belli olmaya başlıyor o kısa saçlar. Normal saçımın uzunluğu 5 santimetreyse o öndeki kıllar 1 santim oluyor heralde 10-15 günde. Sürekli de makineyle kesmek istemiyorum. Kestikçe biraz daha yukarı çıkiyor falan. Bu kesilmesi gereken saçlar da 20 tane falan. En ön tarafta üçgen şeklinde. Ne yapayım bunları ben? Cımbızla bugün denedim geliyor zorluk çıkarmadan. Cımbızla mı alayım ne yapayım ya?

Umarım iyi tarif edebilmişimdir.


 
bırak dağınık kalsın. :)


  • kakao  (20.10.13 23:25:25) 
oynama derim ben, ayrıca cımbızla almak nedir yahu!


  • cemsaddiction  (20.10.13 23:33:33) 
Onlar illa cikicak ama nereye kadar ugrasacaksin ki, yani yeni sac cikmasi lazim zaten iyi bisi bu. Dokunma onlara


  • Idonthaveausername  (20.10.13 23:37:08) 
iğneli epilasyon yaptır saç çizgini düzeltsinler.


  • Lim5  (20.10.13 23:41:06) 
bunu yapan birini daha görünce çok şaşırdım. benim de sol alın köşesinde var. 4 yıldır her yöntemi uyguladım. yapışkanlı ağda ile cekiyorum cımbızla cekiyorum bir ay falan gidiyo.


  • syangela  (21.10.13 10:30:17) 
lazer kesin çözüm.


  • snowman  (21.10.13 14:49:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.