[]

saç kurutma makinesini nasıl bilirsiniz?

Merhabalar en sevdiğim duyuru sakinleri.

Üşenmezseniz şu an evinizde kullandığınız saç kurutma makinenizi baz alarak şu birkça soruya cevap verebilirmisiniz acaba? Çok makbule geçer.

-hangi marka-model kullanıyorsunuz?
-Makinenizin kullanımını pratik buluyor musunuz?
-Estetik olarak da sizi tatmin eden bir makine mi kullanıyorsunuz?
-Bakımı kolay mı?
-Kullanımı güvenli mi?

-Daha önce saç kurutma makinesiyle ilgili bir kaza yaşadınız mı? Evetse nasıl oldu?

eğer cevapladıysanız öncelikle çok iyi bi insansınız teşekkürler. bir de hangi kullanıcı grubuna mensup
olduğunuzu yazarsanız tam süper olur. yaş, cinsiyet (varsa spesifik özellik gibi niteliklerler)

edit: marka model sormadan ne anlamsız oldu verilen cevaplar :D:D

 
aslına bakarsan saç kurutma makinesi kullanmıyorum. yine de sana asla aklına gelmeyecek bir şey söyliycem.

makinenin arkasındaki hava giren yere bir çözüm bul. oraya kaptırdığım saçın haddi hesabı yok. saç, mal hatta can güvenliği bile yok o arkadaki kısım yüzünden.
  • okuyamıyom ben ya  (20.10.13 22:57:23) 
pratik değil.
estetik hiç değil.
bakım yapmıyorum. (saç kurutma makinesine ne bakımı var lan?)
güvenli gibi duruyo.
bir keresinde ayağıma düşürdüm.
  • yasli ateist  (20.10.13 22:57:57) 
okuyamıyom ben ya +1000 ben de çok saç kaptırıyorum.
Artı sesi çok yüksek çoğunun başım ağrıyo kurutana kadar.

  • buzbebek  (20.10.13 23:00:54) 
evet
evet
evet
evet

hayir
  • foolrules  (20.10.13 23:02:50) 
-Makinenizin kullanımını pratik buluyor musunuz?
-Estetik olarak da sizi tatmin eden bir makine mi kullanıyorsunuz?
-Bakımı kolay mı?
-Kullanımı güvenli mi?

Bunlara cevabım Evet

-Daha önce saç kurutma makinesiyle ilgili bir kaza yaşadınız mı? Evetse nasıl oldu?


Şöyle bir kavunluk yaptım öğrenci iken;
Makinenin içindeki pervanenin pallerinden(kollarından) birisi kırılmış çalışınca tıkır tıkır ses geliyordu, bende açtım içini baktım geri dönüşü olmayan bir kırık, neyse bende içindeki pervaneyi söküp motorunu almayı ve yaptığım model uçaklarda kullanmayı düşündüm (Einstain mode on).

içerisinde havayı ısıtan rezistansları elektrik hattından ayırdım sonra içimdeki geri zekalı bana şunu prize tak bir dene dedi. Tabi prize takıp tuşa basmamla büyük bir elektrik patlaması oldu. Ayırdığım rezistanlar yüzünden motor aşırı akım çekti ve o hattın sigortaları patladı. Diğer elektrik hatları çalışıyordu, O anda içeri sıçmak ne demek anladım.

Asıl olay sigortanın attığını anlamamamdı. Ertesi gün buzdolabının önü su olunca buzdolabı bozuldu sandım(aslında sigortadan dolayı prizine elektrik gelmiyordu) gittim tüm gün buzdolabı aradım Allahtan bulamadım.

Neyse efem eve gelip yemek yapayım dedim rondoyu prize bağladım bi baktım rondoda çalışmıyor o an aklımda şimşekler çaktı gittim o hattın sigortasını değiştirdim buzdolabım normale döndü ve hayata farklı gözle bakmaya başladım.
  • basond  (20.10.13 23:05:20 ~ 23:15:50) 
philips salon pro kullanıyorum, beş sene olmuştur alalı. güçlü bir makine, memnunum. arka kısmında da saçı kaptırmaya engel olan bir parçası var, güvenli yani.


  • quasiromantic  (21.10.13 00:56:33) 
Ben de philips 2300 W ionizer kullanıyorum çok memnunun. Daha önce de Braun Satin Hair (ionlu) kullanmıştım. Ondan da memnun kalmıştım. Şimdiki bir tık daha iyi sanki.
Soruların hepsine cevabım evet.
Kaza olarak da bu makinelerden önce wella'nın bir kurutma makinesini kullanıyordum. Küçük bir kıvılcım eşliğinde pert olmuştu. Şükür kıvılcım bir yere gelmedi.
  • SiyamkedisiZorro  (21.10.13 12:14:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.