[]

nerde o eski okan bayülgen?

sizce de öyle mi modası geçti mi bu adamın? tarkan hayranları'nın olduğu günler falan başkaydı gerçi ozamandan bu zamana formatlar,kanallar değişti de tabi.birazda eskiye özlem benim ki.




 
bence tam tersıne iyiye gidiyor. bu adama karsı ne cok sevgım ne nefretım oldu. yapmacık tavırları dısında digerlerinden farklılıklarını gosterebılmesı ve cıdden kafa acan programlar yapıp iyi konuklar agırlaması benı sevındırıyor. ve eskı ustten bakan tavırları da yumusamıs gibi geldi bu en güzeli.


  • akare  (20.10.13 02:19:41) 
geçmemiş olsa bile son demlerini yaşıyor bu aralar bence.


  • kimsesiz kimse  (20.10.13 02:34:08) 
eskiden de aynı boktu, sadece sen karakterini okuyamayacak kadar ergendin.


  • reverse engineer  (20.10.13 02:49:04) 
açıkçası konuk olarak çağırabileceği kişiler de eskisi kadar eğlenceli tat veren tipler değiller. bunun da etkisi var. bir zamanlar cem yılmaz, aysel gürel vb vardı. o zamanın en kötü konukları şimdinin en iyisini aratıyor nerdeyse. editörlerin vahim durumundan bahsetmeme gerek yok zaten. e bi okan da bi yere kadar tat veriyor.
kavramsal (tematik de denebilir) programları ve hazırlanan küçük belgeseller ilgi çekici oluyor ona lafım yok.

  • gudumlu anne terligi  (20.10.13 02:56:53 ~ 02:57:34) 
mantığını hiç anlayamadım nedense.


  • odiyus  (20.10.13 03:01:38) 
aksine baya gülüyorum ben adama çok da iyi gidiyor


  • kirazıseviyorum  (20.10.13 03:15:07) 
cok gereksiz ve fazla konusuyor. ayrica yapmacik. eskiden severdim.

konuklari bir kelime edemeden kendisi car car konusuyor.

yarisma programinda da ayni. kimseye laf birakmiyor.

reverse engineer cok dogru soylemis
  • exlibris  (20.10.13 08:15:30 ~ 08:19:20) 
bu adamı şimdi itin kıçına sokanların bu niyetleri gezi protestolarına destek vermemesinden geliyor. zira eskiden ergenlere yönelik program yapıyordu şimdi yetişkinlere yönelik. eskiden iyiydi demek için 10 yıldır ergen kalmak gerek.


  • dokunmakalbime  (20.10.13 09:56:59) 
antik.eksisozluk.com
kendisi hakkında daha ortada gezi olayları yokken tarafımdan yazılmış bir entrydir. bilmeden etmeden götten sallayanlar olmuş, bi göz atarlarsa fena olmaz.

  • reverse engineer  (20.10.13 12:48:02) 
yazdıklarımı götten anlayanlar olmuş. benim lafım eskiden yüceltip şimdi yerin dibine sokanlara.


  • dokunmakalbime  (20.10.13 12:53:20 ~ 12:54:05) 
nerde televizyon çocuğunda zippoyla sigara yaktığı günler


  • denizrocket  (20.10.13 12:59:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.