[]

Ev icinde sigara icen anne

selamlar, annem evin icinde sigara iciyor, bazen mutfakta bazen de tuvalette, her turlu kokusu odama geliyor. ben de sigaradan nefret ediyorum ve kokusunu az bile duysam sinirlerim tepeme cikiyor ama artik sabrim tasti kufur falan etmeye basladim anneme karsi, icme icme diye uyariyorum habire, birakmayi da dusunmuyor. gecici cozum olarak mutfagin kapisini flan kapiyor balkona cikiyor ama olmuyor iste.

iradesiyle birakmayacak bu kadin bu sigarayi, ne yapmam lazim gizliden gizliden sigara birakma hapi mi veriyim polise mi sikayet edeyim valla gina geldi artik her gece ayni seyleri tekrarlamaktan, bi akil verin.


 
valla yapılabilecek hiçbir şey yok.hayret ediyorum nasıl içebiliyolar o iğrenç şeyi.


  • rock n roll  (20.10.13 00:31:55) 
manyak mısın lan sen sanane bırak içsin,nası bi ergenlik bu.sigara bağımlılığı öle kaba kuvvetle bırakılacak bişe değil.


  • ganyotçu  (20.10.13 00:33:50) 
polise mi sikayet edeyim lafina binayen soruyoum, sigara dedigin normal tekel sigarasi mi ot falan mi


  • Golgi  (20.10.13 00:38:13) 
kendine zarar vermeyle tehdit et.
anneler evlatlarına kıyamaz

  • livaneli kadir  (20.10.13 00:40:39) 
adab eksikliği sigara dumanından daha zehirlidir. (çok pis şeyler yazacaktım, bunla idare et)


  • dikenlitel  (20.10.13 00:42:41) 
beni de zehirliyor nasil birak icsin, rahatsiz oluyorum, ergenlik demis bi de. normal sigara, ot falan degil.


  • notinhere  (20.10.13 00:42:57) 
normal sigaraysa polisi ara aga, gelip pakete el koyuyorlar gozalti falan da var hatta tam istedigin gibi te allam ya.


  • Golgi  (20.10.13 00:44:43) 
Kendi annenize böyle faşistçe yaklaşmanız gerçekten çok ilginç. Eski bir sigara tiryakisi olarak, sizin eviniz olduğu kadar onun da evi diyeceğim. Anneniz sizin (onu da etkileyen) bir alışkanlığınızdan memnun olmayıp dünyayı size dar etse nasıl hissederdiniz? Biraz empati kurun lütfen.
Kokusu odanıza geliyor tamam da biraz takıntı yapmış olabilir misiniz? Yoksa odanız duman altı mı oluyor?
Düzgünce konuşup, bırakmaya veya azaltmaya ikna edebilirsiniz. Ama annenizi tuvalette falan sigara içmek zorunda bırakmanız gerçekten hiç hoş değil.
  • ay nov kung fu  (20.10.13 00:46:36 ~ 00:47:06) 
kötüye bişe olmaz notin


  • ganyotçu  (20.10.13 00:46:55) 
tuvalete falan kapattigim yok, zaten tuvalete gidince iciyor hani illa orda ic demiyorum ona. bunun empati kuracak neresi var onu goremiyorum, benim yaptigim ne olabilir ki ayni zamanda ona da zarar versin?

@dikenlitel yaz canim cekinme.
  • notinhere  (20.10.13 00:51:41) 
hepiniz arkadaşa yüklenmişsiniz de,sigara zararlı bu bilinen bişey.sadece sigarayı içen değil,dumana maruz kalan insanlar da zarar görüyor.içmemesi gerekir.sigara çocuğunun sağlığından önemli değil.bırakmak için uğraşması lazım.hangi anneye sorsan çocuğum için canımdan vazgeçerim derler,ama sigaradan vazgeçemiyorlar.


  • rock n roll  (20.10.13 00:56:51 ~ 00:59:12) 
anne diye gelsin kolumu kessin amk tamam. anne demeseydim baska bi sekilde yaklasacaktiniz olaya, bakis acinizi degistirmeye calisin biraz.


  • notinhere  (20.10.13 01:09:26) 
tamam elemanın üslubu yanlış da sigara içenler de gelip yermesinler. tuvalette içip küvete döküyorsunuz külleri, 1 saat giremiyoruz amk tuvalete. mutfakta içiyorsunuz nefesimizi tutup su alıyoz resmen.

anlayın lan bok gibi geliyor kokusu bize bok bok.
  • zazazaraeta  (20.10.13 01:21:02) 
Evet anne demeseydiniz başka şekilde yaklaşacaktık. Mesela ev arkadaşınız olsa oturup anlaşırdınız. Ya da evden gönderirdiniz.
Ama kişi bayaa baya bokunuzu elleriyle temizlemiş bir insan olunca iş değişiyor, yaklaşımınız garip kaçıyor.

  • ay nov kung fu  (20.10.13 01:21:25) 
çek vur sevaptır


  • partizan  (20.10.13 03:02:26) 
bu kadar mı düşük zeka seviyesi burda cidden.
kardeş seni cok iyi anlıyorum benım de basımda boyle bı durum var ve artık katlanılmaz oldu karsı tarafından ınsafına bırakmaktan ve evde az bulunmaktan baska caresı yok. evde durman da iyidir artık delirip hastaneye yatabılırsın bu da cozum olabılır...

  • akare  (20.10.13 03:13:36) 
Anneyi çocuğu bi tarafa bırakın. Burada bariz bir hak gaspı var. Yaşama hakkının ve nefes alma hakkının gaspı. Bu öyle melun bir bağımlılık ki, en kuvvetli içgüdü olan annelik içgüdüsünü de yok ediyor.

Sigara bıraktırma poliklinikine gitmeye ikna edemiyosanız, ne yapıp yapıp o evden ayrılacaksınız. Bebekken sizin kakanızı temizlemiş olması, sizin ağzınıza duman doldurma hakkı doğurmaz.

İsyan etmekte haklısınız. Kısa vâdede ayrılamıyorsanız o evden, eve daha geç gelin dumana maruziyetinizi azaltmak için.
  • compadrito  (20.10.13 04:06:34) 
kapali alanda sigara icme yasagi var la..ilk sikayette ufak para cezasi ikincide cigerinizi sokerler...tabi istersen


  • pisuvardandumancikartanadam  (20.10.13 13:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.