[]

bir müzik cd'sine en fazla ne kadar ödediniz?

hangi cd olduğunu, sizin için özelliğini vs. kısaca yazarsanız sevinirim. thx..




 
amariga'ya gittiğimde, eski çiçek çocuklardan olan annem ve babama beatles'ın bütün parçalarını içeren 4 cd almıştım. hepsine türk parasıyla 100 TL civarı bir şey ödediydim. bi kere bile takıp da dinlemediler. hippi ruhu ölmüş vesselam.


  • kül  (20.10.13 00:14:57) 
sanırım 20 tl verdim. Kaset devri kapanalı beri pek cd vs. Almadım. Uzuun yıllar sonra erkek arkadaşıma bir cd aldım. Akustik yol şarkıları. Içinde sevdiğimiz yabancı şarkıların güzel akustik versiyonları vardı. Ayrıca ona dinledikce amerikayı hatırlatan bir şarkı da vardı. Kendime olsa almazdım, ama arabada müzik dinlemek en buyuk zevklerimizden biriydi. 50 tl olsa onu da verirdim. Neyse, cdyi verdim ayrıldı. Aşk ölmüş vesselam.


  • kırmızıkaşekaban  (20.10.13 00:21:42) 
bundan 8 sene öncesine death'in individual thought patterns albümüne 24 lira vermiştim.


  • baldur  (20.10.13 00:23:47) 
2004'te lise hazırlığı şehir dışında okuyordum. Bi hafta sonu eve döndüğümde birlikte vakit geçirmek için babamla alışverişe çıkmıştık. Blue'nun cdsini almıştım, 20 lira. Eve gidip cd playerı açtığımda da kuzenin porno cdsini bulmuştum. Ergenlikle birlikte rakçı olunca blu mlu kalmadı tabi.


  • uepuey  (20.10.13 00:37:36) 
Modern Talking'in kasedine 20 milyon vermiştim eski parayla. Sene 99 olabilir.


  • buzbebek  (20.10.13 00:46:10) 
60 TL
Pestilence - Consuming Impulse
Aşırı sevdiğim bir albüm ve ilk baskıydı.
Takıntı sadece (ve arşiv merakı)...
  • jan chris  (20.10.13 01:13:14) 
dusundum de orjinal aldigim tek cd mancoloji - baris manco idi. simdiye gore 25 falan eder heralde. 2 cdden olusuyordu vefatindan hemen sonrasi olsa gerek. emin olamadim.


  • wiillii  (20.10.13 02:08:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.