[]

Hakan FİDAN sevilmeyen adam

Cemaata ve İsrail Abd ye Ne yaptı .Gazetenin biri bu adamın aracını patlatmak lazım diyor ..Gazate israilli bir gazate




 
TR içinde faaliyet gösteren 10 adet israil adına çalışan iranlı ajanı İrana Açık etti diyorlar.

Cemaate gelince ABD ve İsrailin amaçları adına çalışan bir grup olduğu tam manasıyla açığa çıktı zira ABD ve israil medyası saldırmadan az evvel önce cemaatin gazeteleri hakan fidana yönelik saldırı yapıyorlardı.
  • efrasiyab87  (19.10.13 23:02:09) 
hangi gazete?


  • ganyotçu  (19.10.13 23:02:24) 
ingilizce çıkardıkları bir gazete, fakat şu an adı aklımda değil maalesef, SS vardı bulursam atarım


  • efrasiyab87  (19.10.13 23:04:17) 
" Hakan Fidan, Türkiye'nin çıkarlarını zaman zaman 'ABD'nin çıkarları'nın aksine yönelmesine neden olan bölgesel güvenlik stratejisinin en önemli mimarlarından biri olarak öne çıktı." kaynak; www.radikal.com.tr

ortadoğu ile ilgili geçen her yazıda, abd yazan yerde israil de yazıyormuş gibi okunmalı. davutoğlu ve fidan ikilisi türkiye'nin dış politikasında açıkca özerklik talep ediyor. davutoğlun'dan sıkça şu sözü duyarız; " bölgemizde ortaya çıkan her türlü durum ve olayda türkiye olmadan hiç birşey yapılmasına izin vermeyeceğiz. " kısacası dış politikası abd ve israil eksenli şekillenen, pasif bir pozisyondan daha aktif ve replikleri olan bir pozisyona geçme isteğindeyiz. " türkiyenin çıkarlarını abd ( israil ) çıkarlarının önünde gören " cümlesi aslında herşeyi net olarak anlatıyor.

israil, hakan fidan üzerinden başbakana, türk dış politikalarına ve amerika'ya ( iran ile yapılan görüşmeler ve yumuşama süreci ) mesaj veriyor.

cemaat'e gelince ise, " iktidarla zıtlaşmama " doktrini üzerine faaliyet sürdüren bir yapı. küresel sermayede israil ve cemaat sermayesinin arasındaki ilişki bu durumu açıklar. cemaat her zaman güçlünün yanında olmuştur.

todays zaman
  • ete summer  (19.10.13 23:23:13 ~ 23:23:41) 
hocam cemaat kendi yandaş savcıları sayesinde kck davasında hakan fidan'ı soruşturma kapsamına alınca tayyip cemaatin çevirdiği dolapların farkına vardı. ömer çelik'İ meb'İn başına getirdi. cemaatin parsayı topladığı yerlerden adamları temizledi. adamlar ayrı sendika kurdular cemaat adına. İçişleri bakanlığında düzenlemelere gitti. pek çok emniyet yetkilisinin yeri değişti.

tayyip hakan fidan için özel yasa çıkarttı. başbakandan izin alınarak soruşturulabilecek...
dikkat ederseniz cemaat hakan fidan yasasına kadar pkk aleyhine haber yapmazken bir anda yasadan sonra pkk'nın eylemlerini manşetlere çekmeye başladı...
  • inanmazsan inanma  (20.10.13 00:37:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.