[]

sneijder, burak ve sabri

karabük maçı sonrası genellemelerle karışık:
sabri: bir kere bile doğru düzgün pas attığını görmedim. defansta ekstra bir olayını görmedim. bir çok kez yaptığı top kaybını gördüm. bu adam bu takımda nasıl durabiliyor? ne şeyime oynatılıyor?

burak: bir çok pozisyonu piç ediyor. piç etmediği zamanlarda ya formda olduğundan dolayı ya da art arda gelen şans olayından dolayı takır takır gol atıyor. sahada it gibi koşuyor ama bi olayı yok. yani istediğimizi yapamıyor. zaten yerle ilginç bir ilişkisi var ki tüm taraftarları olarak hayranız. bugünkü maçta düşündüm de loulou gs'de olsa drogba ile harika işler çıkarabilir.

sneijder: beklentilerim(iz) çok yüksekti. yarım sezonda ısınır, gs'yi şaha kaldırır diye düşündük. olmadı, klasik türk topçularına benzedi, öyle oynadı. geçen gün aklıma geldi (belki hollanda maçıyla birlikte) lan dedim, bu adamın ceza sahası dışından güzel şutları vardı eskiden. hatta orduspor maçında yollamıştı bi tane. madem çok bi boka yaramıyor, türk futbolcular gibi oynasın ama arada şu şutlardan vursun, gol olmasa bile kontra komplo karışıklık bi sikim yolla en azından kaleye yüklenmiş olalım. bugün de mancini söylemiş olacak ki uzaktan 3-5 tane denedi. en sonuncusunda çaktı gayet güzelcene. bence bu şekilde devam etsin

futbola ilgim çok geç başladı. ilgi de denilmez aslında. neyse, pek kaliteli olmayan görüş ve fikirlerimi sundum. siz ne düşünüyorsunuz? yanlış mıyım?

 
bence burak bugün faydalı oldu; ama yalncı çoban misali bugün gerçekten kendisine sert girdiler ve pek faul alamadı. kaldığı ofsaytlar da milimlikdi. onun dışında sabri, selçuk ve balta bu takımdan gönderilmeli. selçuk kaç maçtır korkak oynuyor. ne sorumluluk ne bişey.


  • dokunmakalbime  (19.10.13 21:42:36) 
"sabri, selçuk ve balta bu takımdan gönderilmeli" diyenler futbol bilgilerini gözden geçirsinler. Özellikle 6+0+3 den sonra bunun nedenini açıklamaya bile üşeniyorum. Diğer konuya gelecek olursak burak ligimizdeki en iyi forvet oyuncusu şüphesiz, sneijder dünyanın en iyi orta alan oyuncularından biri, sabri ise takımın kaptanı ve ateşleyicisi bazen iyi motive ediyor :)


  • jacobbbbb  (19.10.13 23:00:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.