[]

Hakan Fidan?

ecnebi basında çıkan son makale ve analizler sonrası bu duruma dair muhalefetten birşey söyleyen oldu mu?

ek: ayrıca kendi görüşünüzü söylerseniz sevinirim.


 
benim gelirimden daha çok geliri olan birisidir, bu sebeple benim gündemim dahilinde değil. rahatsız olduğu bir durum varsa istifa etsin.


  • nereye bu gidis  (19.10.13 17:14:00) 
birkaç yazı okudum (anlaşılacağı üzere milletvekili değil yazarlardan)
yazılarda bana mantıklı gelen mesela David Ignatius'un iddia ettiği gibi 10 iranlı israil ajanını açık etmesi gibi fevkalade büyük bir olay olsa israil anamızı ağlatırdı gibime geliyor...hatırlayalım mavi marmarayı, israilden bahsediyoruz.
ha ne olup ne bitiyor konusunda büyük teorilerim yok zaten takip de etmiyorum gündemi-siyaseti-dünyayı iyice boşladım :) hatta yazan -çizen gazeteler washington post filan olmasa cemaat para veriyordur anti-fidanci haber yaptırıyordur bile derdim :) -nasıl gıcıksam cemaate- bişeyler dönüyor ortadoğudaki başıboşluk ve abd-batı-türkiye-iran-dinci örgütler arasındaki anlaşmazlığın bilmediğimiz pazarlıkları bunlar belki aba altından sopa gösteriyorlar belki kelle istiyorlar?
  • niye ama  (19.10.13 17:21:08 ~ 17:21:51) 
sadece biraz göz gezdirdim ne üzerinde düşündüm ne de kafa yordum yazılıp çizilenlere, yanlış yorumluyıor olabilirim de şu dikkatimi çekti:
Anladığım kadarıyla "israil karşıtı" faaliyet ile suçlanıyor ("suçlama" da doğru bir kelime mi emin değilim) bizim bakanlardzn biri de çıkmış (galiba egemen bağıştı ama net hatırlamıyorum bakmaya da üşeniyorum) diyor ki "yıllarca beraber çalıştık vatanseverdir o yapmaz öyle şey" biçiminde bir şeyler.

Var sen düşün işte, "israil karşıtı faaliyet içinde olmamak" = "vatanseverlik" ben bundan sadece bunu çıkarsayabiliyorum. Hakan fidan'ı bilmem de onu savunanlardan başı çekenlerin kafa böyle çalışıyor.
  • dafaiss  (19.10.13 17:33:51) 
Muhalefetten bir şey söyleyen olmadı.

Bana en ilginç gelen kısım şu: İddiaya göre Fidan'ın hükmete paralel bir iktidarı varmış. Olay insiyatif almaktan çok daha öteymiş. Başbakanın emir eli değilmiş. miş. (Ben biraz abarttım ama ima bu yönde.)

Ruşen Çakır'ın konuyla ilgili iki yazısı vardı. Okumanızı öneririm.
  • pardonan  (19.10.13 17:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.