[]

Kadınların para mülk merakı araba

www.milliyet.tv Kadınlar niye böyle ? Şimdi aramzıda bazıları yok oyle değiliz falan dicek ama gerçek bu .. Ben hiç fakir arabası olmayan dışarı da kağıt toplayan ya da insaate amaleye aşık bir güzel kadın görmedim




 
ben de hic bok gibi parasi olup da bok gibi parasi olmadan once evlendigi esini aldatmayan adam gormedim. zaten zengin babadan cikan zengin picler de cirkin kiza sumugunu atmaz. bu isler boyle. bizim cins aglayacagina gercekleri kabul edip para yapmaya baksa daha verimli olurdu tabii.


  • beriberi  (19.10.13 14:44:11) 
sen onu bunu boşver de, asıl şu benim kafamı kurcalıyor. 1-2-3-4-5 diye zenginliği sınıflandırsak, 1 birim zengin olan kız 2 birimlik erkekle, 2lik 3lük ile, 3 lük 4 lük ile, 4 lük de 5 lik ile evleniyor. 5 birim zengin olan kızlar napıyor ki? valla bak noluyor onlara?


  • armagan  (19.10.13 14:46:37) 
Konuyu cidden anlamak istiyorsanız kısa bir cevap mümkün değil dostum. O yüzden,
Bkz: toplumsal cinsiyet, toplumun cinsiyetlere yüklediği roller, ataerklik, feminizm, reklamcılık ve cinsiyet.
Ayrıca bir de belgesel bkz: the centry of the self (ismi bu olsa gerek)
  • helios  (19.10.13 15:03:27) 
gayet normal bi merak.. demek ki kafaları çalışıyor.


  • partizan  (19.10.13 15:48:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.