[]

sorun istiyorum

nasıl olucak derseniz şöyle,
şimdi ekonomik, siyasi vb. sorunlar değilde,
günlük hayatımızı etkileyen ama henüz bir çözüm bulunmamış olsun.
mesela emekli kuyrukları, o kadar banka şubesi o kadar bankamatik olmasına rağmen hala bu kuyruklar var, veya marketlerde para öderken yaşanan kuyruklar o kadar kasa olmasına rağmen hala sıra bekliyoruz.
ben iki kuyruk örneği verdim ama bu konunun dışında herhangi birşey olabilir. ayrıca size çok saçma gelse bile yazmaktan çekinmeyin. arkadaş arasında dalga konusu olmayacağına söz verebilirim. okuyan, acaba bu olabilir mi diyen, cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.

 
Onay bekleyen çaylak sırası sorunu.


  • ataturkiye  (11.04.09 17:18:11) 
1) Ekşiden şutlanma sebebinin açıklanmaması sorunu.
2) Kemalistlerin ülke yönetimini halka devretmemek için yaptığı ajitasyonların halka gına getirmesi sorunu.

  • pichoscosama  (11.04.09 17:23:21 ~ 18:16:18) 
durakta otobüsün ne zaman geLeceğinin biLinmemesi sorunu. yani otobüs bekLeme sorunu. Ben de bir Liste var sana vermek isterdim ama şimdi vaktim yok, buLabiLirsem yazabiLirim hepsini tabi gücüm yeterse çünkü çokLar.


  • solfej  (11.04.09 17:33:37) 
-yeni alınan ayakkabının mutlaka vurması
-düğünlerde org kullanılması ve düğün salonlarında disko topu sorunu(1 kez gittim hayatım boyunca ve bence bu bi sorundur)
-ezanın sonundaki bipbipiiibipi sesi
-cuma günleri camilerin mahalleye vaaz vermesi
-banliyö trenlerinin adının hakkını vermesi
-türkiyeyi bisikletle dolaşıycağımız gerçeği sorunsalı
-kaktüsler daha alımlı olsun diye kendisine ait olmayan çiçeklerin üzerine japonla yapıtıılması
-cumartesi günlerinin bi garip olması.hiç görülmeyen insanların sadece cmtesileri görülmesi.
-birilerinin arkalarından yürüyünce konuşmalarını kesmeleri,önlerine geçince ıslık çalmaları(ne bu ya çözemedim büyük sorun bence)
-hiçbir kulaklıktan tatmin olamama.
-tren gelir hoş gelir türküsüne gereken önemin verilmemiş olması.
ek:zombilerin yaşam sürelerinin yetersiz oluşu
istediğin sorun olsun.sayfalarca devam eder bu.
  • zombikanı  (11.04.09 19:56:16 ~ 19:59:07) 
kadınların üzerlerine sürdükleri dandik ve yağlı losyonun üzerine yapışan simler. birileri insanın o şekilde güzel görünemeyeceğini açıklamalı artık. sen mi yaparsın bilmem.


  • bloodorbloom  (11.04.09 21:23:25) 
küp şekerlerin tek tek paketlenmesi.


  • sakingittarist  (11.04.09 23:47:01) 
yayalar için yeşil ışıkların çok kısa olması(ozellikle ankara)
canım ülkemde bisiklete binmenin imkansız olması
size yolda yürürken küfür etmiş , sizi tartaklamış kişilerin hala sokakta olması ve yeterli fiziki gücünüz yok ise yapanın yanına kalması
insanların mahkemeden vebadan kaçar gibi kaçması, kimsenin hiçbirşeye tanıklık yapmak istememesi
ülkede herkesin ağzında bir "sanane" lafının olması. yani sokakta karısını döve bir adama müdahale etseniz, tanımadığınız bir insana iyi niyetle bir tavsiye verseniz çok rahatça duyabilirsiniz sanane yi. daha yüzlerce var ya.
  • emcedeltate  (12.04.09 13:17:52) 
bu şeye benzemiş, kuyruk hattı bekleme modelleri diye bi ders görmüştük simülasyon dersinde... bizi projemiz banka şube similasyonu ama kuyruk modelleriyle pek çok şey çözülebiliyor. mesela sınav kağıtlarını okuma problemi, ders çalışmadan önce, hangi konuları nasıl sıralayacağımız, ikinci el mi sıfır mı? hangi arabanın tüketici maliyeti daha azdır problemi. ve tabii ki, aranızda 50leren kalma şevrolesi olup da bana hediye etmek isteyen var mı vs...


  • zipirinsan  (13.04.09 03:15:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.