[]

2 yaşındaki erkek bebeğe doğum gününde hediye

Daha önce hiç bir bebeğe hediye almadım. Klasik kıyafet oyuncak vb alınır sanırsam en fazla. Ne önerirsiniz? Örneğin kendisinin bebeği olanlar, başkalarının aldığı hangi tür hediyeler en çok makbule geçenler?
Birkaç saatim var ve çok param yok. Uygun birşeyler söylerseniz sevinirim :-)



 
h&m'de çok uyguna çok güzel kıyafetler var. 5-20 tl arası çoğunlukla.


  • theseachange  (19.10.13 12:46:39) 
H&m yakınımda değil malesef. Başka hangi mağazalar var alabileceğim?


  • mukrime  (19.10.13 12:47:42) 
boya kalemi
boyama kitabı
yapboz
lego
oyun hamuru
  • neyleyim  (19.10.13 12:55:30) 
2 yasindaki cocuklar icin olan oyuncaklar. yani orasina burasina basinca ses cikaran, sarki calan oyuncaklar. boya kalemi, lego veya oyun hamuru annesince hos karsilanmayabilir, cunku 2 yasindaki cocuklar bunlari yer.


  • beriberi  (19.10.13 14:39:36) 
Zamane çocuklarının hepsi mi böyle bilmiyorum ama çocuğun tek bildiği annesinin akıllı telefonundan şarkı açıp(evet kendi açabiliyor) dans etmek ve ipad'den temple run oynamak. Cidden gördükçe acıyorum. Birkaç kez top oynamak istedim onunla, oralı bile olmadı. Oyuncaklarla arası var mi, pek sanmıyorum.
Bu yüzden sanırsam kıyafet almak en güzeli olacaktır.
(ve evet, oyun hamuru almayı düşünmedim bile. Boya kitabi kalemi olabilir belki ama, bilemedim pek.)
teşekkürler herkese
  • mukrime  (19.10.13 15:02:38) 
çocuklar 2 yaşından itibaren ellerindekinin şeklini değiştirmeye meraklı olurlar. bu yüzden tek parça bir oyuncaktansa eğip bükebilecekleri bir şeyler almak daha mantıklı olur. hem de yaratıcıkları gelişir. lego dediysek yaşlarına uygun legolar elbette... ama neyse siz boş verin, kıyafet alın :)

hediyeyi anneyi mutlu etmek için alıyorsanız şu çocuk güvenlik kitleri var. onlardan da alabilirsiniz. dehşet işe yarıyorlar.
  • neyleyim  (19.10.13 15:16:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.